• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

O paraları kefenin neresine koyacaksın?

O paraları kefenin neresine koyacaksın?
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin gündeminde yine Başbakan ve oğlu arasında geçtiği ileri sürülen görüşmenin tapeleri vardı.

Başbakan’ın sürekli ‘Kefenin cebi yok’ dediğini hatırlatan Bahçeli, “O dolarları kefenin neresine koyacaksın? Konuşmalar doğru ise yazıklar olsun sana.” ifadelerini kullandı.

  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim gezilerine Yozgat’la devam etti. Yerköy ilçesinde halka hitaben yaptığı konuşmada hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. 17 Aralık yolsuzluk operasyonu ardından atılan her adımın, soruşturmanın üzerini örtmeye dönük olduğunu anlattı. Kuvvetler ayrılığında yasama ve yürütme gücünün AK Parti’nin elinde, Erdoğan’ın denetiminde olduğunu anlattı. Bahçeli, “Güç ihtirasına büründü. Erdoğan’ın ‘al ananı da git’ deyip, herkesi hakir görmesi, kibir ve gururun işaretidir. Sayın Erdoğan artık ben başbakan değil, tek adamım, her şey benden sorulur diyor.” dedi. MHP liderinin konuşmasından satır başları şöyle:

    Sosyal kargaşanın  önünü alamazsın: “Sayın Başbakan yüzde 51’e sahibim, millet benim yanımdadır, diğerleri biri anamuhalefet, biri yavru muhalefet diyerek küçük görmeye başladı. AKP’ye oy vermiş kardeşlerim buraları iyi görün, iyi düşünün. Bunu görmezseniz, Ortadoğu’daki gelişmeleri bir gözden geçirin. Sosyal kargaşa Türkiye’de bir başlarsa, bin yıllık kardeşliğimiz tehlikeye girer.”

    Gündem yolsuzluk ve rüşvet: “İşsizlik toplumun huzurunu bozar. Yolsuzluk ve rüşvet bir hastalık ve kangrendir. Devleti çökertir. Türkiye’nin en önemli gündemi yolsuzluk ve rüşvettir. 17 Aralık 2013 günü hiçbir siyasi parti gözden uzak tutmamalıdır.”

    8 bin polis neden görevden alındı?: “İranlı bir çocuk avucunun içine 4 bakanı almış, 700 bin liralık hediye saat getiriyor. Altın kaçakçılığı ve kara para aklama. Sayın Erdoğan bunların üzerine gitmesi gerekirken, görmezden geliyor. 71 günde 8 bin polisimiz, 28 valimiz, savcı ve hakimlerimiz yer değiştirmiş. 2 gün evvel basına düşen bu montajdır, montajla karalıyorlar diye bir olay ortaya çıkıyor.”

    Kefenin neresine koyacaksın o dolarları?: “Yolsuzluk, rüşvet 4 bakanda kalmamış, kendisine doğru tırmanmıştır. İnşallah bu montaj olsun. İnşallah Başbakan’ın evlatları bu işlere karışmamış olsun. Bunun yanlışsa yargı yolu ile ortadan kalkması lazım. Doğru ise Sayın Başbakan yazıklar olsun sana. Türkiye’yi bu hale getirmenin hiç gereği yoktur. Her toplantıda kefenlerle gösteri yapıyorsun. Kefenin cebi mi var diyor. Kefenin neresine dolarları koyacaksın?”

    Sosyal hareketler yolsuzluklarla başlar: “Sayın Erdoğan ya kendini aklayacak ya Türkiye’yi aklayacak. Aksi takdirde Türkiye’de sosyal hareketler başlarsa tehlikeli olur. Sosyal hareketler ve diktatörlerin devrilmesi hep yolsuzlukla başlar. Bakın araştırın. Dünyada diktatörler nasıl gitmiştir. Ukrayna’yı görüyorsunuz. Devlet başkanı evini barkını terk edip kaçtı. Böyle bir Türkiye’yi yaşamamak lazım. Aziz vatandaşlarım, sandığa gidiniz, oyunuzu veriniz. Sandıklarda oyunuzu sahipleniniz.”

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim