• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Nusaybin'de şehit olan Uzman Çavuş, 2 ay önce baba olmuş

Nusaybin'de şehit olan Uzman Çavuş, 2 ay önce baba olmuş
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerin...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerin kimliği belli oldu. Jandarma Komando Uzman Çavuş Gökhan Efsane Alıcı'nın 2 ay önce kız çocuğu babası olduğu ve 2 hafta önce de çocuğunu görmek üzere İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Nusaybin'deki terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Efsane Alıcı'nın Esenyurt'taki evine ateş düştü. Bağlarçeşme Mahallesi 1198 Sokak'taki baba evinde acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi. Akşam saatlerinde eve gelen askerler, aileye şehadet haberini verdi. Acı haber üzerine fenalaşan yakınlarına olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi. Babasını 10 yıl önce kaybeden şehidin, 2 ay önce Hatice adında bir kızının dünyaya geldiği öğrenildi. İki hafta önce kızını görmek üzere izin alarak İstanbul'a gelen Alıcı, izninin bitmesi üzerine tekrar görev yerine geri dönmüş.

Şehit Alıcı'nın cenazesinin Mardin'de gerçekleştirilecek törenin ardından memleketi Gaziantep'e getirileceği ve Islahiye'nin Yeşilyurt Köyü'nde ikindi namazını müteakiben defnedileceği öğrenildi.

AMCA ŞEHMUZ ALICI: ÖLEN ÇOCUK DA BİR KÜRT

Şehit Alıcı'nın amcası Şehmuz Alıcı; "Ne söyleyeyim, söylenecek bir şey yok. Çocuklarımız neyin uğruna ölüyor anlamış değilim. Tabi ki vatanımız için canımız feda. Ölen çocuk da bir Kürt. Kürt olduklarını iddia eden insanlar tarafından öldürülüyor. En çok zorumuza giden bu. Yaklaşık 4 yıldır askerdi. Genç çocuktu, terhis oldu. Amca dedi, "Ben asker olacağım" Evliydi. Bir çocuğu vardı. Yeni çocuğu oldu 2 aylık. Kız evladı vardı. Ailesi burada biz de Gaziantep'e gideceğiz. Orada defnedeceğiz. Islahiye kazasında toprağa verilecek."

Cihan

Nusaybin'de şehit olan Uzman Çavuş, 2 ay önce baba olmuş

Nusaybin'de şehit olan Uzman Çavuş, 2 ay önce baba olmuş

Nusaybin'de şehit olan Uzman Çavuş, 2 ay önce baba olmuş

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim