• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Nurullah Sağlam Gaziantep'le anlaştı!

Nurullah Sağlam Gaziantep'le anlaştı!
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktörlük görevine getirilen Nurullah Sağlam, mavi-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Özel bir otelde düzenlenen imza törenine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gözegir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Çetin Katırcıoğlugil, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hukuk İşleri Sorumlusu Murat Güneri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Nurullah Sağlam ile anlaşarak 3 yıllığına imza attırdı. Yeni sezonda takımın başında yer alacak olan Sağlam, daha önce Gaziantepspor, Denizlispor ve Mersin İdmanyurdu takımlarını yönetti.

ŞAHİN: “PTT 1. LİG’DE BİRİNCİ OLMAYA GELİYORUZ”

İmza töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Fatma Şahin, “Bu masa özelde sporun ama genelde Gaziantep sevdası için bir aradadır. Sporun önemini, sporun evrenselliğini, sporun çocuklarımız ve gençlerimiz için yaşam boyu spor için herkesin, bütün insanların ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. Spor gibi müzik gibi evrensel değerler üzerinde insanların birleştirici, insanları bir araya getirici değerler üzerinde bizim de yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Şahin, “Baktığımız zaman başarının en önemli anahtarı olan yönetim mekanizmamızı bu alanda iktisaslaşmış ve bu konuda şehri seven, şehrin sporda da büyümesi ve yükselmesi için biraraya gelen ve herkesin temsil edildiği bir yönetim kurulu oluşturmaya çalıştık. Bütün yönetim kurulu üyelerimize, değerli başkanımıza, as başkanımıza, bütün yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Geçen hafta toplanıldı ve kendi içlerinde de mekanizmayı oluşturdular. Bu yönetimden çok umutluyum, çok heyecanlıyım ve inşallah bugün son atacağımız imzayla da başarımızın, hedefimizin, idealimizin ne olduğunu göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Şahin, ligde birinciliği hedeflediklerini dile getirerek, “2014-2015 sezonunun ilk imzasını atan kulüplerden bir tanesiyiz, çünkü niyetimiz ve hedefimiz belli. Biz sporda da bu şehrin hakkettiği yere gelmesini, başa gelmesini ve en iyi yere gelmesini istiyoruz. O yüzden de başımıza en iyi bir teknik direktör atamamız gerekiyordu. Ben herkesin huzurunda kıymetli hocamıza da bugün bu anlaşmada bizimle bir arada olduğu için çok teşekkür ediyorum. Gücümüzü birleştireceğiz. Bu şehir çok büyük bir şehir. Bu şehir çok güçlü bir şehir. Bu şehir her konuda çok iddialı bir şehir. Biz PTT 1. Lig’de de birinci olmaya geliyoruz. Allah’ın izni ile çok kısa sürede bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

GÖZEGİR: “GAZİANTEPLİ HOCALAR İLK TERCİHİMİZ OLDU”

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gözegir de, “Biz göreve geldikten sonra özellikle bir söylev geliştirdik. Bizim ilk tercihimiz Gaziantepli bir hoca olacak. Yönetim kurulumuzda önce buna karar verdik. Eğer, Gaziantepli hocalar ilk tercihimiz olacak dedik. Gaziantepli hocalar ile bir anlaşma sağlayamazsak diğer şekilde de hocalarımızla görüşme sağlarız demiştik ve çok şükür ki biz Nurullah hocamız ile ilk görüşmemizi yaptık ve o da son görüşme oldu. Nurullah Sağlam hocamızda da karar kıldık. İnşallah atacağımız imza ile 2014-2015 sezonunda başarılı bir sezon geçirmek adına hocamızla devam edeceğiz” diye konuştu.

SAĞLAM: “BU KENT BENİ VAR ETTİ”

Teknik direktör Nurullah Sağlam ise, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, yaklaşık 4 gün önce Sayın Onursal Başkanım ile bir aradaydık. Belli konuları değerlendirdik. 3 gün sonra da bir araya geldik. Özellikle başkanımızın gözündeki ışık, başarıya olan açlığı, biraz kendimi de iyi hissettim bu işin içinde. Dolayısıyla böyle işin karşısında konuşacak çok az şey vardı. Özellikle maddiyat anlamında sadece başarı için kıstasları konuştuk ve inanın bana diğer konuları unuttum bile. Sadece kalkarken aklımıza geldi” şeklinde konuştu.

Sağlam konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Ben özellikle şunu söylemek istiyorum; Gaziantep’teki spor tarihinde çok uzun zamandır, kendimi bildiğim bileli bunun içindeyim. En kariyerleri onursal başkan ve yönetim kurulu bana göre şu an da bu. Ben de megalomanlık olarak addetmezseniz eğer, kendimi yetiştirdim. Ben de bu uğraşın, bu hedefin içinde kariyerli bir hoca olarak yer alıyorum. Bu kadar sıra dışı bir insanın bir araya gelip, başaramayacağı bir şey olacağına inanmıyorum. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ki inşallah bundan yaklaşık 11 ay sonra bu topluluk birbirine kenetlenerek çok daha büyük işlerin altına imza atmayı, çok daha büyük işleri kendine hedef edilmeyi ortaya atar, koyar ve bu davada yürür.”

“Bulduğum, edindiğim her şeyi bu kente borçluyum" diyen Sağlam, “Özellikle de bu yönetim kurulundaki bir çok abimin de bizde emeği fazla. Onlarla birlikte aynı yolda yürümekten onur ve gurur duyacağım. Elimden geleni de en iyisini yapacağıma da başta Sayın Onursal Başkanım olmak üzere herkese namus ve şeref sözü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Sağlam, konuşmaların ardından kendisini 3 yıllığına mavi-beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı imzaladı.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim