• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Nurlupınar Yeni Parkına Kavuştu

Nurlupınar Yeni Parkına Kavuştu
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Nurlupınar Mahallesi, Pazaryerinin yanında yeni yapılan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Nurlupınar Mahallesi, Pazaryerinin yanında yeni yapılan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu. Daha önce atıl durumda olan arazide yapılan çalışmayla, alanı ve güzel bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Çelik, "Nurlupınar Mahallemize kazandırdığımız bu yeni parkımız halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Nurlupınar Mahallesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu. İncelemelerde Başkan Çelik'e Başkan yardımcısı Süleyman Çoban da eşlik etti. Pazaryerinin yanında atıl durumda bulunana alanda yapılan çalışmayla Nurlupınar Mahallesine yeni bir park alanı kazandırdıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Nurlupınar Mahallemizde yeni yapmış olduğumuz parkımızda incelemelerde bulunuyoruz. Daha önce mezbelelik durumda olan bu arazide projesini hazırlayarak fen işleri ve park bahçe müdürlüğümüze bağlı kendi ekiplerimiz ile Şehzadeler Belediyesi olarak kendi imkanlarımız ile tamamladık. Nurlupınar Mahallemizi bir mezbelelikten kurtarmakla birlikte vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği, çocuklarımızın oynaya bileceği, engelli yavrularımızın da rahatlıkla oyun oynaya bileceği, engelsiz oyun gruplarının olduğu güzel bir park olmuş oldu. Nurlupınar Mahallemize yeni kazandırdığımız bu parkımız Şehzadeler'imiz için mahallede yaşayan vatandaşlarımız için hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu park yüzde yüz Şehzadeler Belediyesi yapımıdır. Tüm her şeyi ile belediyemiz ekipleri tarafından yapılmıştır. Yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Nurlupınar Yeni Parkına Kavuştu

Nurlupınar Yeni Parkına Kavuştu

Nurlupınar Yeni Parkına Kavuştu

Nurlupınar Yeni Parkına Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim