• BIST 9645.02
  • Altın 2412.895
  • Dolar 32.5807
  • Euro 34.7809
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Ntso Ve Ntb Heyeti Nevşehir Milletvekillerini Ziyaret Etti

Ntso Ve Ntb Heyeti Nevşehir Milletvekillerini Ziyaret Etti
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İş Adamlarından oluşan yaklaşık 60 kişilik Nevşehir...

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İş Adamlarından oluşan yaklaşık 60 kişilik Nevşehir Heyeti, TBMM "de Nevşehir Milletvekillerine yeni görevleri için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ile Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Milletvekillerine Ankara'da Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hemşerilerini burada konuğumuz olarak ağırlamaktan onur ve büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Beştepe'deki Ala Yaşam Merkezi tesislerinde bulunan Restaurant da öğle yemeğinde ağırlanan Nevşehir heyeti, Nevşehir Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini sundular. Yemeğe AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen'de eşlik etti.

Yemek sonrası TBMM'ye geçilerek, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir heyetini burada ki Meclis Salonu'nda ağırladı.

NTSO Başkanı Arif Parmaksız burada yaptığı konuşmasında, "Bugün burada Odamız ve Borsamız olarak 1 Kasım da seçilen Nevşehir'imizin üç Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretlerine geldik. Kendilerine yeni Yasama yıllarında üstün başarılar diliyoruz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde Oda ve Borsa olarak her zaman sizlerle iç içe, omuz omuza çalışmaya hazırız. Nevşehir'le ilgili her türlü projeler için Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zamanında yanınızda olacağımızı Meclis ve Yönetimimiz huzurunda deklare ediyorum. Tekrardan çalışmalarınızda başarılar diliyorum "dedi.

Daha sonra söz alan NTB Başkanı İbrahim Salaş'ta yapmış olduğu konuşmasında, Öncelikle böylesi güzel ve özlenen bir tablonun gerçekleşmiş olması kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti.

Salaş, "1 Kasım seçimlerinde Nevşehir'den Milletvekili seçilen vekillerimize yeni dönemin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Biz bu resmi çoktandır arzu ediyorduk, çok şükür bu resim bugün meydana geldi. Vekillerimiz bizleri bugün burada kabul ederek, en güzel şekilde ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyor tekrardan çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'de konuşmasında, Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Başarılar diledi. Allah hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehirimiz için el ele vererek hizmetler yapmaya Cenabı Allah bizlere nasip etsin. Tekrar Meclisim adına Vekillerimize başarılar diliyorum dedi.

Daha sonra Nevşehir Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarıyla kendilerini ziyarete gelen NTSO ve NTB Yönetimine ayrı ayrı teşekkür ederek ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

İlk olarak söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, bu ince nezaketinizden ve buralara kadar zahmet edip geldikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Nevşehir'imizin her zaman olduğu gibi bundan sonrada birliğe beraberliğe güçlü bir duruşa ihtiyacı var. Siyaset yaparken yada siyasetin dışında şehrin gücü birlik ve beraberlikle ortaya çıkıyor. Nevşehir halkımız 1 Kasım seçimlerinde İstikrar tercihiyle AK Partiyi destekleyerek bizleri Mecliste Vekil olarak bizleri temsil etme şerefini verdi. Şehrimiz daha güçlü olduğunda daha birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinde Siyasetteki gücümüzün de artacağını zaman içinde hep birlikte müşade edeceğiz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daim olur hoş geldiniz ayaklarınıza sağlık. Hepinize teşekkür ediyorum diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Meclis Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz'de yaptığı konuşmasında; "Çok kıymetli Başkanlarım ve Nevşehir'imizin üreten güzide insanları bir kez daha hoş geldiniz sefalar getirdiniz ne iyi ettiniz de geldiniz. Tabi Sayın Başbakanımızın da her zaman bahsettikleri gibi, gerçekten bu günlerde sevgi tohumuna ihtiyaç duyuluyor. Ülkemiz, Şehrimiz ve Milletimiz olarak En çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerdeyiz. Allahın izniyle her zaman bu birlik ve beraberlikle bu görüntülerin artarak devam etmesini diliyoruz. Artık geçmişte ne yaşandı bilmiyorum ama yaşananların hepsi geçti geride kaldı artık bundan sonraki dönemde hedefimiz şehrin bir kardeş şehir, bir marka şehir olması. Ve her zaman şehrimiz ve ülkemizin büyümesi gelişmesi adına istihdam sağlayan, üreten siz değerli İş Adamlarımızdan Allah razı olsun. İnşallah bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde Bir olarak Diri olarak hareket ederek, aynı hedeflerle yüreklerimiz birlikte çarparsa işte o zaman özlediğimiz bir marka şehir bir üreten şehir oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle Allah hepinizden razı olsun. Bizleri onurlandırdınız bize şeref verdiniz ne iyi ettiniz de geldiniz, Burada kendi evinizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olsun.Gelişen değişen büyüyen Nevşehir'i hep birlikte el ele vererek Birlikte Mark bir şehir oluşturacağız. Allah hepinizden bir kez razı olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Ebubekir Gizligider'de yaptığı konuşmada, "Değerli Başkanlarım, Değerli Oda ve Borsa Üyelerimiz, Bu ziyaretinizle bizleri çok sevindirdiğinizi Samimiyetimizle belirtmek isterim. Tabi Nevşehir buradan baktığımızda, 300 Bin nüfuslu küçük bir şehir, ama birçok şehre nasip olmayan kendine has dinamikleri olan kendine has özellikleri ve zenginlikleri olan bir şehir. Şuan biz buradayız birlikteyiz, beraberiz ve beraber kaldıramayacağımız hiç bir yük olmadığını düşünüyoruz. Tamda yeri gelmişken Mevlana'nın çok güzel bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum: "Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek gerekiyor." Bizim bu konuda irademiz inanan ki sadece beylik laflarından ibaret değil. Geçtiğimiz dönemde de birlikte çalıştığımız ve başardığımız başta organize sanayimiz olmak üzere önemli projeler oldu. Ama şu görülüyor ki Ticaret odamız ve ticaret borsamızla birlikte ,Siyasette daha sıkı bir işbirliğine ihtiyaç var. Bu noktada bizim irademiz son derece net. Bu ziyaretlerle şunu da anlıyoruz ki sizler bu konuda aynı iradeyi bizlerle paylaşıyorsunuz. Bizim birlikte el ele vererek aşamayacağımız hiçbir sıkıntı, açamayacağımız hiçbir kapı yok. Çünkü isteklerimiz meşru, isteklerimiz şahsi değil! Hepsi şehrimiz adına, üreten adına, ekonomimiz adına.

Türkiye'miz zor günlerden geçiyor.Son iki üç yıldır Türkiye üzerinde estirmeye çalıştıkları ağır hava 1 Kasım seçimleri ile çok şükür hem şehrimizde hem ülkemizde daha olumlu daha müspet sıcak rüzgarların estiği bir havaya dönüştü. Şimdi bunu biz üreten adına şehrimiz adına nasıl katma değere dönüştürebiliriz bunu paylaşacağız, bunu istişare edeceğiz.

Bu noktada sizlerin fikirlerine son derece muhtacız.İnşallah şuan sizlerin somutlaştıracağı bu adım, bizlerin sık sık sizlerin yanınızda, sizlerin sık sık bizlerin yanında olduğunu verimli bir çalışma alanına çevireceğimizi düşünüyorum.Elhamdülillah geçtiğimiz son beş ay içinde hiç birimizin hatırlamak istemediği o fetret dönemini çok şükür geride bıraktık.. Bu yüzden siyasi iradenin kuvvetli olduğu siyasi iradenin bu noktada her kapıyı açabilecek durumda olduğu bu süreci inşallah sizlerle birlikte, bu bizim için çok önemli yeni yeni kapıları açmak olarak kullanacağımızı bildiriyorum. Ve her birinize tek tek bizlere vakit ayırıp işlerinizden fedakârlık yapıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Haklarınız helal edin. Hepinizden Allah razı olsun dedi.

Konuşmaların ardından NTSO Başkanı Parmaksız ve NTB Başkanı Salaş milletvekillerine yanlarında getirdikleri hediyelerini takdim ettiler.

Ntso Ve Ntb Heyeti Nevşehir Milletvekillerini Ziyaret Etti

Ntso Ve Ntb Heyeti Nevşehir Milletvekillerini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim