• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Nto Başkanı Özyurt

Nto Başkanı Özyurt
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, "Yüz yıl önce Türkü,...

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, "Yüz yıl önce Türkü, Kürdü, Lazı ve Çerkeziyle düşmanlarımızı bertaraf edip zafer kazandıysak bugünde aynı inançla Çanakkale ruhunu kaybetmeden düşmanlarımıza karşı birlik olmalıyız" dedi.

NTO Başkanı Özyurt, 18 mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Şehitleri rahmetle andığını ve zaferin yıl dönümünü kutladığını belirten Özyurt, "Çanakkale Zaferi dünya literatüründe bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin tamamen değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Milletinin belirleyici ve aktif bir rol oynadığı ve de Kurtuluş Savaşımızın ilk meş'alesinin tutuşturulduğu, yüce Türk Milletinin Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakarlıklarının doruk noktasına ulaştığı bir gündür. Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu hissetmelidirler ki; temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Gençliği ve tüm Türk ulusu tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir. Ve Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin bu büyük zaferini kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim