• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Nto Başkanı Mehmet Özyurt:

Nto Başkanı Mehmet Özyurt:
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle yayımladığı mesajda, saldırının...

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle yayımladığı mesajda, saldırının insanlık adına utanç verici eylem olarak niteledi. Özyurt, "Ülkemizin kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

NTO Başkanı Mehmet Özyurt, Ankara'da yapılan terör saldırısının kalleşçe yapıldığını belirterek, saldırıyı insanlık adına utanç verici bir eylem olarak niteledi. Saldırıda masum insanlarla birlikte ülke birliği ve beraberliğinin hedef alındığını vurgulayan Özyurt, "Ankara Kızılay'da düzenlenen bu hain saldırı, masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Yüreklerimizi acıtan ve bu alçaklığı yapanları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bundan eminiz ki bu olayların failleri en ağır hesabı verecek ve hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır" ifadelerine yer verdi. Özyurt'un mesajında, "Dün akşam saatlerinde Ankara Kızılay'da yaşanan patlamada, 37 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 121 vatandaşımız da yaralanmıştır. Terör insanlık dışı çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Birlik, beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti her zamanki gibi terör karşısında dik duruşunu asla bozmayacak ve hainlere asla boyun eğmeyecektir. Milletimizden bu hassas dönemde sağduyu ile yaklaşmasını temenni ediyoruz. Bu çirkin, aşağılık işlere arkasında duranlar bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne olursa olsun hedeflerine ulaşamayacaklar. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Şer odaklarınca düzenlenen terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına da sabırlar ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun" denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim