• BIST 9645.02
  • Altın 2414.795
  • Dolar 32.593
  • Euro 34.7657
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Nilüferli AK Gençlerden Sur’a Kardeşlik Eli

Nilüferli AK Gençlerden Sur’a Kardeşlik Eli
AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları, kardeşlik programı çerçevesinde Sur ilçesinde zor şartlarda çalışan üyelerine moral ve destek vermek amacıyla...

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları, kardeşlik programı çerçevesinde Sur ilçesinde zor şartlarda çalışan üyelerine moral ve destek vermek amacıyla Diyarbakır'da birtakım ziyaretlerde bulundu. Bölgede görev yapan özel harekat polisleri ve jandarmayı da ziyaret eden Başkan Gökhan Dinçer ve beraberindeki heyet, bölgede görevini yerine getiren tüm polis ve askerlerin kendileri için birer kahraman olduğunu dile getirdi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesiyle Kardeş ilçe olan Bursa'nın Nilüfer ilçesinin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Dinçer ve beraberindeki heyet Diyarbakır'a giderek Sur'da öğrenim görürken sokağa çıkma yasağı ve ilçedeki operasyonlar nedeniyle eğitim göremeyip başka okullara nakledilen öğrencileri de ziyaret etti.

"KARINCA KARARINCA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

Ak Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Seyda Akyıldız ve Sur İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Murat Esen'in de katıldığı programda konuşan Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Dinçer, son dönemlerde ülkenin gündeminde Sur,Cizre ve Doğu bölgesinde yaşanan sorunların olduğunu söyledi. Dinçer, "Bizler de görsel medyadan, yazılı medyadan olayları yakından takip ettik. Arkadaşlarımızla bir araya geldik ve biz bir şeyler yapmalıyız diye istişarelerde bulunduk. Diyarbakır il başkanlığıyla görüştük. Yaşanan sorun ve sıkıntılara karınca kararınca katkı sağlamak istediğimizi söyledik. Hiçbir şey yapamasak da manevi anlamda buradakilerle beraber olduğumuzu hissettirmek için ziyaret etmek istediğimizi ilettik. Onlar da sağ olsunlar bizleri kırmadılar, kabul ettiler" dedi.

"BÖLGE HALKI HDP'NİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ"

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret ettiklerini ve Diyarbakır'da HDP'ye olan desteğin azaldığını ifade eden Dinçer, buraya gelirken olumsuz bir tabloyla karşılaşacaklarını düşündüklerini söyledi. Dinçer, "Emniyet müdürümüzle konuşmaya başladıktan sonra rahatladık. Emniyet müdürümüz, HDP'ye oy veren halkın artık HDP'nin gerçek yüzünü gördüğünü ve halkın ülkemizin Suriyeleşmesini istemediğini anlattı. Önceki gün Abdullah Öcalan'ın yakalanış yıl dönümüydü. Eyleme beş yüz kişi katılmış. Geçen sene on bin kişi katılmış. Bu bile bence çok önemli bir gösterge. Bu konular hakkında emniyet müdürü ile fikir alışverişi yaparak buranın durumu hakkında bilgi aldık" diye konuştu.

SUR'DAN NAKLEDİLEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE VERİLDİ

Daha önce Sur ilçesinde okurken göçen ve diğer okullara nakledilen öğrencilerle buluşan heyet Yenişehir ve Mehmetçi İlkokulu'ndaki öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı Dinçer, "100'e yakın ilkokul öğrencisiyle bir araya geldik. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin hediyelerini kendilerine sunduk" ifadelerini kullandı.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN GENÇLERİYİZ"

Recep Tayyip Erdoğan'ın gençleri olduklarını ve takdirle karşılandıklarını anlatan Dinçer, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Biz çok rahat bir bölgede çok rahat bir şekilde siyaset yapıyoruz. Ama burada sizlerin yaptığı siyaseti görünce sizleri inanılmaz derecede takdir ediyoruz ve çok ciddi anlamda cesur buluyoruz. Siz burada taraf olarak belki de hayatınızı ortaya koyarak bir dava uğruna siyaset yapıyorsunuz. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Sur teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla da iletişim kurduğumuzda yine il başkanımız ve yöneticilerimizle iletişim kurduğumuzda da bir sürü tehditlerin olduğu bu zorlu bölgede siyaset yapan siz kardeşlerimizle bir arada olmaktan çok mutluluk duyduk. Kelimelerle ifade edilecek bir şey değil sizin cesurluğunuz"

Konuşmanın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'nin gönderdiği ve aralarında meşhur Bursa bıçağının da olduğu hediyeler AK Parti üyelerine takdim edildi.

Nilüferli AK Gençlerden Sur’a Kardeşlik Eli

Nilüferli AK Gençlerden Sur’a Kardeşlik Eli

Nilüferli AK Gençlerden Sur’a Kardeşlik Eli

Nilüferli AK Gençlerden Sur’a Kardeşlik Eli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim