• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Nilüfer’de her siteye deprem konteyneri projesi

Nilüfer’de her siteye deprem konteyneri projesi
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını bu hafta Yüzüncüyıl Mahallesi'ne taşıdı.

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını bu hafta Yüzüncüyıl Mahallesi'ne taşıdı. Mahallenin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Mahalle Komitesi'nin her siteye bir deprem konteyneri kurulması yönündeki kararına destek vereceklerini söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Başkan Burada" projesi kapsamında bu hafta makamını taşıdığı Yüzüncüyıl Mahallesi'nde hem mahallenin sorunlarını yerinde görüp bilgi aldı. hem de halkla buluştu.

Yüzüncüyıl Mahallesi'ndeki çalışmalarına Muhtar Ali Şık ile görüşerek başlayan Bozbey, mahalleye ilişkin sorun ve önerileri dinledi. Ali Şık, Bozbey'e Mahalle Komitesi'nin depreme hazırlık amacıyla aldığı "Her siteye bir deprem konteyneri kurulsun" kararı hakkında da bilgi verdi.

Muhtar Ali Şık, "Nilüfer Belediyesi her mahalleye bir deprem konteyneri kurdu. Ancak biz deprem bölgesindeyiz ve bu konuda daha fazla önlem almalıyız. Olası bir depremde mahalledeki tek konteynerin çevresinde izdiham yaşanır. Bu nedenle Yüzüncüyıl Mahalle Komitesi toplantısında, dikey yerleşimin fazla olduğu bir bölgede olduğumuz için her siteye bir deprem konteyneri kurulması konusunda karar aldık. Amacımız depreme hazırlıklı olmak" dedi.

Başkan Bozbey de depreme hazırlık konusunda Nilüfer Belediyesi'nin çok hassas olduğunu ve "Her mahalleye deprem konteyneri" projesinin devam ettiğini belirterek, "Her siteye deprem konteyneri" projesini de destekleyeceklerini kaydetti.

Site sakinlerine deprem anında yapılacaklar konusunda eğitim verebileceklerini de anlatan Bozbey, sitelerin kendi içlerinde alacakları önlemlerin eğitimle de destekleneceğini ve böylece halkın olası bir depremde daha bilinçli olacağını kaydetti.

Nilüfer’de her siteye deprem konteyneri projesi

Nilüfer’de her siteye deprem konteyneri projesi

Nilüfer’de her siteye deprem konteyneri projesi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim