• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi gösterisi seyircilerden tam not aldı

Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi gösterisi seyircilerden tam not aldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, "Birlikte Üretim, Birlikte Ritm" Perküsyon Gösterisi ve "Nilgün...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, "Birlikte Üretim, Birlikte Ritm" Perküsyon Gösterisi ve "Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi" isimli etkinlik gerçekleştirildi. Şehitkmail Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan programa, Büyükelçi Adnan Keçeci, Kutnu Tanıtım Grubu Başkanı Jülide Konukoğlu, Kutnu Tanıtım Grubu Başkan Yardımcısı fisun Koçer, İtalyan Fahri Konsolosu Mehpare Şayan Kileci, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Akkaya, Kadın Girişimciler Kurulu'nun, kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ve girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulduğunu söyledi.

Akkaya, Gaziantep Sanayi Odası'nın koordinatörlüğü, desteği ve 150 üye ile bugüne kadar birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, "2008 yılından bu yana Gaziantep'teki yerel yapılanması ile kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemede ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesinde öncülük ediyor. Bugün bizim için özel bir gün! Çünkü dün Dünya'da ve ülkemizde Emekçi Kadınlar Gününü kutladık." dedi.

TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, TOBB Gaziantep Girişimci Kadınlar Kurulu olarak, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'ya, milletvekillerine, Kadınlar Günü'nde kurulun adını taşıyan hatıra ormanı tahsisi sağladığı ve bugüne kadar tüm projelerine destek verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, destekleri için Şehitkamil ve Şahinbey Belediye Başkanlarına, projelerimizin arkasında olan ve katkılarını hiç esirgemeyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu'na ve Genel Sekreter Kürşat Göncü'ye, oda Başkanlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Programda daha sonra Ferit Ginol Kültür ve Sanat Merkezi eğitmenlerinin destekleriyle Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, "Birlikte Üretim, Birlikte Ritm" Perküsyon Gösterisi sunuldu. Türkiye'de ilk kez Gaziantep Kadın Girişimciler tarafından sunulan gösteri ayakta alkışlandı.Cihan

Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi gösterisi seyircilerden tam not aldı

Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi gösterisi seyircilerden tam not aldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim