• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Niksar Belediyesi Makine Parkını Güçlendirdi

Niksar Belediyesi Makine Parkını Güçlendirdi
Tokat'ın Niksar ilçesinde belediye bünyesine alınan yeni araçlar için düzenlenen törende konuşan Başkan Özdilek Özcan, belediyeye 2 yılda 26 hizmet...

Tokat'ın Niksar ilçesinde belediye bünyesine alınan yeni araçlar için düzenlenen törende konuşan Başkan Özdilek Özcan, belediyeye 2 yılda 26 hizmet aracı ve iş makinesi kazandırdıklarını söyledi.

Niksar Belediyesi'nce alınan araç üstü platform, MST 644 kazıcı ve B 20 X-7 forklift için tören düzenlendi. Düzenlenen törene Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Tahsin Çimen, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Erarslan, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan "Niksar Belediyesi bünyesine 2 yılda 26 hizmet aracı ve iş makinesi kazandırdık. Halkımıza hizmet için ne araç gerekiyorsa alacağız. Yeni aldığımız MST 644 marka kazıcı yükleyici tamamen yerli sermaye ürünüdür. Bizler alım yaparken yerli sermayeye önem veriyoruz. Bu kazandırdığımız araçların toplam bedeli ise 3.5 milyon TL'dir. Bu araçlarımızın yanı sıra alımını sağlayacağımız araçlar ise 3 adet kurye Ford, 1 adet çift kabin açık kasa kamyonet, 2 adet elek tesisinde kullanılmak üzere havuz kasa damperli kamyon, 1 adet ayvaz su fabrikası için tır ve 1 adet cenaze yıkama ve taşıma aracıdır. Bu araçlarımızın da toplam maliyeti 1.6 milyon TL'dir. Toplamda alacağımız araçlarla birlikte 5 milyon TL ile araç parkımızı daha da genişleyecek. Halkımıza en hızlı hizmeti sunmak amacıyla bu araçları Niksar halkımıza kazandırıyoruz. Bizler sizlerin duası ile bu yola çıktık. Bizlerden dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

"AYVAZ SUYUNDA YILLIK CİRO HEDEFİ 18 MİLYON TL"

Belediye Başkanı Özcan, Ayvaz Su Fabrikası işletmesinde yıllık ciro hedeflerinin de 18 milyon TL olduğunu açıkladı. Özcan, "Ayvaz İşletmemiz yaptığımız yatırımlarla ve sizlerin duasıyla büyümeye devam ediyor. Bu yıl için yaklaşık 3 milyon koli bağlantımızı gerçekleştirdik. Samsun, Ordu ve değişik ilçeleri ile bağlantılar kurduk. Ayrıca Sivas BİM ile anlaşma yaptık. Hem bizim buradaki taşıyıcılarımız, hem de Ayvaz İşletmemiz kazanacak hale geldi. Şu anda 3 milyon koli bağlantımızı kurduk ama hedefimiz 4 milyon koliye ulaşmaktır. Geçen yıl 3.5 milyonluk bir ciromuz vardı. Hedefimiz ciromuzu 4 milyon koliyle birlikte 18 milyon TL ciroya ulaşmaktır. Ayvaz İşletme Müdürlüğümüzdeki ciromuzu yaklaşık 4-5 katına kadar çıkarıp, buradan yaptığımız 6.5 milyon TL yatırımımızın karşılığını alıp bu kazançlarımızı mahallelerimiz için harcayacağız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Niksar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Şahin'in yaptığı dua ile kurban kesildi.

Niksar Belediyesi Makine Parkını Güçlendirdi

Niksar Belediyesi Makine Parkını Güçlendirdi

Niksar Belediyesi Makine Parkını Güçlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim