• BIST 9530.47
  • Altın 2482.192
  • Dolar 32.4467
  • Euro 34.7961
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Niğde Milletvekili Özegen Halkla Buluşuyor

Niğde Milletvekili Özegen Halkla Buluşuyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, 2016 yılının ilk günlerinde başlattığı ve halk tarafından yoğun...

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, 2016 yılının ilk günlerinde başlattığı ve halk tarafından yoğun ilgi gören halk gününe halkla iç içe olmaya devem ediyor.

Yoğun bir programla hafta sonunu Niğde'de geçiren TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Özegen, AK Parti İl Teşkilatında düzenlenen Merkez İlçe Danışma Meclisine katıldıktan sonra, Bor İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, düzenlediği "Halk Günü'nde halkı dinledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, düzenli hale getirdiği halk günü programında Borlu vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen sorunlarını dinleyen sohbet eden ve hasret gideren TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; "Bugün burada sizlerle birlikteyiz sizlerin sorunlarınızı ve önerilerinizi dinliyoruz birlik ve beraberliğimizi Allah daim etsin" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, konuşmasına devamla şunları söyledi: "Vatanımızın dirliğini ve bütünlüğünü bozmak için ellerinden geleni yapan, terör örgütleri ve onların destekçileri bu birliği bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Allah'a hamdolsun görüyoruz ki, aziz Türk milletinin her ferdi bu vatana kanlarıyla, canlarıyla her şeyleriyle sahip olduklarını, Türk milleti dirliği ile birliği ile ortaya koyuyor. Aziz milletimizin kutsal değerlerimizin bölünmez bütünlüğü üzerinde hesap yapanların bilmesi gereken şey, aziz Türk milletinin bu birlikteliğe sahip olduğu güç bir inanç ve imandır. Bu olduğu sürece asla hedef ve emellerine ulaşamayacaklardır. Yapılacak ekonomik katma değerler bunların hepsi vatanın bütünlüğü varsa bir anlam ifade eder. Halk Günü programımıza Bor ilçemizle devam ediyoruz, halkımızla hemhal oluyoruz, hasret gideriyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri ve sorunlarını dinliyoruz. Çözüm için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Emeği geçen Bor ilçe teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyor, herkese teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Niğde Milletvekili Özegen Halkla Buluşuyor

Niğde Milletvekili Özegen Halkla Buluşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim