• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir;

Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir;
Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, "hain pusularla polis ve askeri şehit eden hainlere bu vatanı teslim etmeyeceğiz"...

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, "hain pusularla polis ve askeri şehit eden hainlere bu vatanı teslim etmeyeceğiz" diyerek, PKK'yı kınayamayanların mecliste oturmasını ve Başkan vekilliği yapmalarını kabullenemediklerini söyledi.

Başkan Demir açıklamasında, "Ülkemizin huzuru vatanımızın bölünmez bütünlüğü için doğu batı kar yağmur demeden görevini yapan kahraman güvenlik güçlerimize haince ve alçakça kurulan pusular sonucunda şehit edilmektedir. Bizim askerimiz polisimiz yaralanıp tekrar görevinin başına dönüyorsa kahraman güvenlik güçlerimizin vatanını ne kadar sevdiğinin göstergesidir. Sebepsiz yere alçakça pusular kurup kahramanlarımızı şehit eden hainler sanmasınlar ki evlatlarımız şehit olunca bu vatanı teslim edeceğiz asla ve asla üç beş çapulcuya meydan bırakmayız. Ebediyen bayrağımız dalgalanacak asırlar boyu ezanımız okunacak bundan hiç kuşkumuz yok olamazda. Aldığımız her nefesi yediğimiz her lokmayı şehitlerimize borçlu olduğumuzu biliyorsak bir haftada 15 den fazla ailemizin ocağına ateş düşüren vatan hainlerinden bunun hesabı fazlasıyla sorulmalıdır. Şanı Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisimizde PKK'yı kınayamayanlar nasıl meclis başkan vekilliği yapıyor? kandan beslenen vatan hainlerinin oraya oturmasını biz kabullenemiyoruz sizler nasıl yüzlerine bakıyorsunuz?, böyle acı dolu günlerde bizim meclisimizi kandan beslenen PKK'nın cenazesine taziyeye giden hainlerin yönetmesine nasıl müsaade ediyorsunuz?" dedi.

dokunulmazlıkların kaldırılmasının bir an önce gerçekleşmesini istediklerini belirten Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü, "Son birkaç gündür dokunulmazlıktan bahsedilmektedir bu dokunulmazlık biran önce gündeme gelip çıkarılmalı ve vatan hainliği yapan TBMM bulunan hainlerin en kısa zamanda gereken cezaları verilmelidir. Dokunulmazlık gündeme gelince bizim emrimizde, bizim yönetimimizde, bizim bugüne kadar ne talimat verme, ne yönetme, ne de irade konumunda olmadık diyen PKK-PYD ye sırtını dayayan hainler dokunulmazlık sözlerinin gerçekleşeceğine inanınca PKK bizi dinlemez bizden emir almaz gibi konuşmaya başladılar. Bunun için Meclisimizde bulunan içinde vatan bayrak din sevdası olan siyasilerden mazeret göstermeden dokunulmazlıkların kaldırılması için mücadele etmelerini ve en kısa zamanda meclise getirmelerini istiyoruz. Yarın değil bugün terörle mücadele yasasının çıkarılmasını, askerin ve polisin yetkilerinin artırılmasının zorunlu olduğunu hepimiz görüyoruz. ABD de adam hırsızlık yapıyor aracından dışarı çıkarken kurşuna diziliyor insan hakları kılını kıpırdatmıyor, bizde askerimizin polisimizin üstüne adeta taş yağıyor ateş yağıyor ama hiçbir şey yapamıyoruz, polis asker gazı, su kullanıyor ondan sonra kendini bilmez insan hakları koruyucuları sözde katliam yapılıyormuş gibi manşetler atılıyor. Biz bunlardan rahatsız oluyoruz burası bizim ülkemiz burası bizim cennet vatanımız bizim başka vatanımız yok, herkes kendine gelip bu acıların son bulması için kanunsa kanun yasa ise yasa çıkarılmalı yoksa yetim kalan bebeklerin yüreği yanan anaların vebalini veremezsiniz" diye konuştu.

Demir konuşmasına son olarak "Kahraman şehitlerimize Allah" tan rahmet yaralı polislerimize askerlerimize acil şifalar şehitlerimizin değerli ailelerine sabırlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim