• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Niğde Belediyesinin 5. Futbol Turnuvası Başladı

Niğde Belediyesinin 5. Futbol Turnuvası Başladı
Niğde Belediyesinin organize ettiği "5. Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Arası Futbol Turnuvası" 5 Şubat Stadı'nın yanındaki dış sahada başladı.

Niğde Belediyesinin organize ettiği "5. Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Arası Futbol Turnuvası" 5 Şubat Stadı'nın yanındaki dış sahada başladı. 24 takımın mücadele ettiği turnuvanın başlama vuruşunu Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptı.

Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün bu yıl 5'incisini düzenlediği Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Arası Futbol Turnuvası başladı. Başlama vuruşunu Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın torunu Faruk ile birlikte yaptığı turnuvanın ilk maçında Niğde Belediyesi ile Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) karşı karşıya geldi. Niğde Belediyesi karşılaşmayı 8-3 kazandı.

Turnuvanın açılışında minik sporcuların seremonisi dikkat çekti. Tüm sporcularla tek tek tokalaşarak başarı dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, minik sporcuların taşıdığı "Tek Yürek Tek Vatan" yazılı pankartın yanında küçük sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, turnuvanın başlama vuruşunu yapmadan önce, saha içinde torunu Faruk ile birlikte kale atışı yaptı. Minik Faruk'un Başkan Faruk Akdoğan karşındaki futbol topuyla mücadelesi turnuvaya katılan sporculardan alkış aldı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, sporun centilmenlikten ibaret olduğunu belirterek, "Bu tür turnuvaları düzenlerken insanlarımıza spor yaptırmak, onların sosyal yaşamlarına bir nebze de olsun katkıda bulunmak amacını taşıyoruz. Niğdemizde aslında spora ilginin çok olduğunu düşünmüyorum. Niğde Belediyespor ciddi bir destek almadan bugünlere kadar geldi. Anca bu takım belediyenin değil Niğde'nin takımıdır. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Murat Turhan'da turnuvaya 24 takımın katıldığını belirterek, final maçının 31 Mayıs'ta oynanacağını bildirdi.

Niğde Belediyesinin 5. Futbol Turnuvası Başladı

Niğde Belediyesinin 5. Futbol Turnuvası Başladı

Niğde Belediyesinin 5. Futbol Turnuvası Başladı

Niğde Belediyesinin 5. Futbol Turnuvası Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim