• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Nevvar Salih İşgören Vakfı 10 Bin Kitap Dağıttı

Nevvar Salih İşgören Vakfı 10 Bin Kitap Dağıttı
Nevvar Salih İşgören Vakfı, İzmir İl Müftülüğü tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programına katkıda bulunarak çeşitli kurum ve kuruluşlar...

Nevvar Salih İşgören Vakfı, İzmir İl Müftülüğü tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programına katkıda bulunarak çeşitli kurum ve kuruluşlar ile Konak Meydanı'ndaki etkinliklerde kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinlikler boyunca Konak Meydanı'nın yanı sıra, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Poltikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nden 10 bin kitap dağıtıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen, yönetim kurulu başkan yardımcısı Erol Urgun ve genel koordinatör Berna Şahin, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu'yu ziyaret etti. Burada Muslu ile protokol imzalayan Urgun, "Mütevelli heyeti başkanı Ömer Şener ve yönetim kurulu başkanı Mustafa Ökmen önderliğinde Nevvar Salih İşgören Vakfı olarak İzmir'de gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde yer almanın önemli olduğunu düşündük. Bu çerçevede Müftülüğümüz tarafından hazırlanan kültür yayınlarına katkı koymaya karar verdik" dedi.

KİTAPLAR VATANDAŞLARA DAĞITILDI

Protokol çerçevesinde ilk olarak Konak Meydanı'ndami etkinlikler sırasında Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın katkıları ile hazırlanan kitaplar İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu ve vakıf yöneticileri tarafından vatandaşlara dağıtılırken, buradaki kitap dağıtımı hafta boyunca devam etti. İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile de uzun süredir işbirliği yürüten Nevvar Salih İşgören Vakfı, yine bu müdürlükte de Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katkıda bulundu. Müdürlükte hafta boyunca Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın katkıları ile hazırlanan kitaplar hükümlerle ile yakınlarına dağıtılırken, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkileri katkılarından dolayı Nevvar Salih İşgören Vakfı yöneticilerine teşekkür etti.

SEVGİ EVLERİ'NE KİTAP

Nevvar Salih İşgören Vakfı "nın katkılarıyla hazırlanan kitaplar ayrıca çocukları da sevindirdi. Bu çerçevede hazırlanan kitaplar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara dağıtılmak üzere müdürlük yetkililerine teslim edildi. İzmir'deki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin son gününde düzenlenen törende İzmir Valisi Mustafa Toprak, Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın katkılarından dolayı genel koordinatör Berna Şahin'e bir teşekkür plaketi verdi.

Nevvar Salih İşgören Vakfı 10 Bin Kitap Dağıttı

Nevvar Salih İşgören Vakfı 10 Bin Kitap Dağıttı

Nevvar Salih İşgören Vakfı 10 Bin Kitap Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim