• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Nevşehirli İş Adamları Ve Bürokratları Derneği Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti

Nevşehirli İş Adamları Ve Bürokratları Derneği Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti
İstanbul'da yaşayan Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı aynı zamanda Başakşehir Kaymakamı olan Kazım Tekin ve beraberindeki heyet...

İstanbul'da yaşayan Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı aynı zamanda Başakşehir Kaymakamı olan Kazım Tekin ve beraberindeki heyet Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti.

İstanbul'da yaşayan kısa adı NEVBİAD olan Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kazım Tekin ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri konusunda bilgiler verdiler.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan burada yaptığı açıklamada İstanbul'da böylesine bir derneğin olması bizleri son derece mutlu etti dedi. Vali Ceylan, "Nevşehirli iş adamları ve bürokratlarından oluşan İstanbul'da ki dernek üyelerimiz ile geçtiğimiz hafta birlikteydik. Yeni oluşan bir dernek sivil toplum kuruluşu. Nevşehir'in İstanbul'da ki bir hizmet elçisi olarak hizmet etmektedir. Nevşehir için, Nevşehir'in geleceği için Nevşehir'de yaşayan ve Nevşehir dışında yaşayan hemşerilerimizin sorunları için birlikte hareket ederek inşallah hizmet etmeye gayret edeceğiz. Ben geçen hafta sizlerle birlikte olmaktan çok gurur ve mutluluk duydum. Gerçekten çok özlenen bir tabloydu. Bu birlik ve beraberlik inşallah aynı şekilde Nevşehir'e gelecek olan hizmetlerin ve Nevşehirlilerin sıkıntılarını çözecek bir adım olur. Bizler burada sizler orada inşallah birlikte hareket ederek bir şeyler yapmaya çalışırız. Ben yeniden sizlere hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ise Vali Ceylan'a dernek çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Tekin, "Geçtiğimiz hafta İstanbul'da ki sizin ziyaretinizden sonra arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz değerlendirme sonucu bir Nevşehir'e vatanımıza geciken bir ziyaretimizi bugün gerçekleştiriyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Biz Nevşehir ziyaretimize öncelikle Nevşehir Valisi olarak hem de devletimizin temsilcisi olarak sizi ziyaret ederek başlamış olduk. Derneğimiz kurulalı yaklaşık bir yıl oldu. Tabi başta Nevşehirlilerin derneğinin kuruluşunda çok büyük emeği desteği olan Vefa Poyraz Beye ilk derneği kurup ve Nevşehirlileri bir araya getiren Sami Çekirdekçi Beye, Vefa Küçük'e, Eresin ailesine ve devamında ki büyüklerimizin teşvikiyle bu derneğimizi kurduk. İstanbul'daki Nevşehirli İş Adamları ve Bürüokratlarını bir araya getirmek için bu derneği kurduk. Tabi İstanbul bir dünya kenti. Yani Avrupa'nın en büyük kenti. Biz böylesine devasa bir şehirde Nevşehirli benliğimizi kaybetmeden ama orada ki ortama layık olabilme ve dayanışma içerisinde yaşamak amacıyla bir araya geldik. Tabi kendi aramızda ki dayanışmanın yanı sıra Nevşehirimize nasıl katkıda bulunabiliriz, Nevşehir'den İstanbul'a eğitim öğretim amacıyla veya bir başka amaçla İstanbul'a gelen insanlarımıza nasıl katkıda bulunabiliriz, destek olabiliriz bu amaçlarla yola çıktık. Ama şunu da itiraf edeyim. Klasik bir hemşericilik derneğinden öte bir vasıf taşıyoruz. Burada ki tüm arkadaşlarımızın desteği katkısı bizim için son derece önemli. Düşündüğümüz uygulamaya koyduğumuz her çalışmada bize çok destek oluyorlar. Biz Nevşehirliyiz" diye konuştu.

Ziyarette Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kazım Tekin'e günün anısına plaket takdim ederken, Tekin ise Vali Ceylan'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaret Valilik önünde hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Nevşehirli İş Adamları Ve Bürokratları Derneği Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti

Nevşehirli İş Adamları Ve Bürokratları Derneği Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti

Nevşehirli İş Adamları Ve Bürokratları Derneği Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti

Nevşehirli İş Adamları Ve Bürokratları Derneği Vali Ceylan’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim