• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Nevşehir’de CHP çalışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Nevşehir’de CHP çalışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı
CHP Nevşehir Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda yapıldı.

CHP Nevşehir Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ile birlikte partiye hizmet etmiş eski il başkanları, il, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantı, Divan Kurulu'nun seçimi ile başladı. Yapılan oylama sonucunda Divan Başkanlığına Mustafa Dirikoç, üyeliklere ise Mustafa Kaya ve Mehmet Bilgin seçildi.

Divan seçimi sonrasında konuşan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalar için yol haritasını oluşturmak üzere bu geniş katılımlı toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Zaman zaman "seçim geliyor, ondan sonra çalışmaya başlıyorsunuz" diye eleştiriler aldıklarını kaydeden Gülmez, "Biz il yönetimi olarak önümüze koyacağımız bir yol haritası yapmayı istiyoruz. Bu yol haritasını da bu toplantıyla şekillendirmeyi kararlaştırdık. Bu nedenle böyle bir toplantı yapma ihtiyacını hissettik. Bu toplantıda eleştirilerimizi, görüşlerimizi kırmadan, saygı çerçevesinde yaparsak yararlı olur diye düşünüyorum. Buradaki görüş ve düşünceler yazman arkadaşlar tarafından kayda alınacak. Divan üyeleri de bu doğrultuda rapor hazırlayacaklar. O rapor sonrasında ilçe başkanlarımızla ve il yönetimimizle bir çalışma yapacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde merkez ilçe ve beldelerde belediye başkanlıklarını kazanmak istiyoruz. 30 yıldan beri parti olarak Nevşehir'den maalesef Türkiye Büyük Milet Meclisine bir milletvekili gönderemedik. İnşallah gelecek seçimde yani genel seçimlerde bir tane milletvekili gerekirse iki milletvekili, biraz ütopya olur ama en azından bir milletvekili gönderme çalışmamız olacak. Bütün bu çalışmalara sizlerin de destek olacağınıza inanıyorum" dedi.

CHP Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin ise, 34 yıldır ilde serbest düş hekimi olarak çalıştığını ancak politikaya yeni girdiğini söyledi. Genel kurulda dikkatini çeken en önemli konunun gençlerin olmaması, kadınlarında az olması olduğunu belirten Bilgin, bundan çok üzüntü duyduğunu ifade etti. Ülkemizin adeta yangın yeri haline geldiğini, bundan çıkış için CHP'lilerin artık elini taşın altına koyması gerektiğine inandığını belirten Bilgin, "Ben 34 yıl önce Nevşehir'e geldiğim zaman Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili olan bir parti konumundaydı. Ama sonra günümüze kadar sayımız azaldı. Burada toplandık ama yine çok az sayıdayız. Artık çoğalmamız gerektiğine inanıyorum. Genç olarak, kadın olarak yani ilimizin ilçelerimizin, belediyelerimizin, köylerimizin her sokağında, her mahallesinde gençlerimiz, kadınlarımız olsun. Daha yoğun bir şekilde çalışalım. Biz çalıştığımız zaman belediye başkanlıkları, milletvekilleri zaten gelecektir. Ama öncelikle ülkemizin bu kaos ortamında her Halk Partilinin mutlaka özveriyle çalışması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.

Toplantı, katılımcıların görüşlerini açıklamaları sonrasında sona erdi.

Nevşehir’de CHP çalışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Nevşehir’de CHP çalışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim