• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Nevşehir’de, 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Nevşehir’de, 23 Nisan çoşkuyla kutlandı
Nevşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nevşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı At-Köpek Eğitimi ve Meslek Edindirme Kurs Merkez Komutanlığı'nda (JAKEM) yetiştirilen köpeklerin gösterisi ilgiyle izlendi. Çocuklar köpekleri sevdi ve fotoğraf çektirdi.

Nevşehir'deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına ilk olarak Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek tarafından çelenk konulmasıyla başlandı. Daha sonra törenlere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2 No'lu çim futbol sahasında devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Vekili Ahmet Soley, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaya, törenlere katılan çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü jimnastik takımı öğrencilerinin yaptığı yer hareketleri törenleri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine dair şiirler okundu. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı At-Köpek Eğitimi ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi Komutanlığı'nda (JAKEM) eğitilen çeşitli ırklardaki köpekler, durdurulan bir araçta arama, uyuşturucu ve saklanan kişiyi bulma, köpek itaat eğitimi ve engel aşılması gösterisi büyük ilgi gördü. Kutlamalarda ayrıca öğrenciler arasında çuvalla yürüme ve balon patlatma yarışmaları yapıldı.

Kutlamaların sonunda okullar arasında düzenlenen çeşitli sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları Vali Vekili Ahmet Soley, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaya tarafından takdim edildi.

Program öğrencilere bisiklet dağıtımı ile sona erdi.

Cihan

Nevşehir’de, 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Nevşehir’de, 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Nevşehir’de, 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Nevşehir’de, 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Nevşehir’de, 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim