• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Nevşehir Ticaret Borsası Yetim Çocuklara Yardım Elini Uzattı

Nevşehir Ticaret Borsası Yetim Çocuklara Yardım Elini Uzattı
Nevşehir Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Nevşehir Şubesine 165 çift ayakkabı yardımında...

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Nevşehir Şubesine 165 çift ayakkabı yardımında bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası yönetim kurulunca ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşması için 165 çift kışlık ayakkabı İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel'e teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsasında düzenlenen yardım protokolü Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel arasında imzalandı.

İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel, Nevşehir Ticaret Borsası'nın her türlü yardım organizasyonunda kendilerine büyük destekler sağladığını belirterek, yapılan bu anlamlı yardımlar için Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a teşekkürü borç bildiklerini söyledi.

Öncel, "Şehrimizde böyle hayırsever kişi ve kurumların var olması, eğitim öğretime önem vermeleri bizim açımızdan gayet memnun edicidir. Bugün belki de hayatlarında hiç görmeyecekleri bir çocuğu mutlu etmenin ne demek olduğunu, ancak yüreğinde hayırseverlik yer yapmış olan biri anlayabilir. Şu unutulmasın ki burada yeni bir ayakkabı sahibi olmuş tertemiz yürekli çocuklar attıkları her adımda bu ayakkabıyı kendilerine hediye eden ağabeylerine bazen sesli veya sessiz bir teşekkür, bir dua gönderecekler. İşte bu önemli detaya binâen söylüyorum ki olanın olmayan ile paylaşması toplumumuzu daha ileri seviyelere getirecektir" diye konuştu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta yaptığı açıklamasında, Nevşehir genelinde şuana kadar tüm ilçelerde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere, Kaymakamlık ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri nezaretinde kışlık ayakkabı dağıttıklarını belirtti. Salaş, "Yapılan yardımların her yıl yapıldığını maddi durumu zayıf olan öğrencilere mont, ayakkabı, kıyafet gibi yardımlarda bulunuyoruz. Mont, ayakkabı ve kıyafet gibi yardımlarımızla öğrencilerimizin eğitimlerine azda olsa destek olabilme çabası içerisindeyiz. İnşallah kışın soğuk günlerine girerken ayakkabısız hiç bir çocuk kalmasın istiyoruz" dedi.

Protokol imza töreninde, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir ve İHH Nevşehir temsilcilerinden İbrahim Çiğdem'de hazır bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yetim Çocuklara Yardım Elini Uzattı

Nevşehir Ticaret Borsası Yetim Çocuklara Yardım Elini Uzattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim