• BIST 9548.09
  • Altın 2491.944
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.5643
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci

Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci
Nevşehir Belediyesi'nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu İş Sözleşme görüşmeleri...

Nevşehir Belediyesi'nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu İş Sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.3 yıllık süre ile geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesi, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik tarafından törenle imzalandı.

3 yıl süre ile geçerli olacak Toplu İş Sözleşme imza töreninde konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapılan anlaşmanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak 2005 yılında performansa dayalı ücret sistemini hayata geçirdiklerini, sistem ile çalışan işçiler arasındaki ücret dengesizliğinin de aşıldığını kaydetti.

İşçinin alın teri üzerinden pazarlık olamayacağı düşüncesini taşıdığını kaydeden Ünver daha sonra şöyle konuştu: " Hiç bir şekilde işçinin alın terinin üzerinden de pazarlık yapılmasına izin vermedim. Keşke imkanlarımız daha fazla olsa da, işçimize daha yüksek ücret verebilsek. Ama Allah'a şükürler olsun ki hiçbir şekilde maaş ve ikramiye konusunda işçi kardeşlerimizi mağdur etmedik Nevşehir Belediyesi'nde işçi ve memurlarımızı hep gözettik, birbirlerinin arasında bir uçurum meydana getirmedik. Türkiye genelinde performans sistemini ortaya koyarak kendi tercihleri doğrultusunda çalıştılar. İşçilerimizin ve ailelerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. İmzaladığımız bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik'de, Nevşehir Belediyesi'nde yaptıkları toplu sözleşmelerde, hiçbir zaman ellerinin boş dönmediğini ifade etti . Çelik, her toplu sözleşme görüşmesini bir aile ortamı içerisinde gerçekleştirdiklerini dile getirerek, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde imzalanan bu sözleşmenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Daha sonra 3 yıl süre ile geçerli olacak Toplu İş sözleşmesine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik imza koydu. Toplu Sözleşme imza töreninin ardından Çelik, Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci

Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim