• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Nergiz’e Müjdeli Haber

Nergiz’e Müjdeli Haber
Kentin merkezi noktalarını yenilemek ve modern görünüm kazandırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en kalabalık güzergahlarından...

Kentin merkezi noktalarını yenilemek ve modern görünüm kazandırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en kalabalık güzergahlarından Nergiz Çarşısı'na da el attı. Belediye ve Gediz Elektrik A.Ş işbirliğinde yapılacak çalışmalarla, çarşıdaki elektrik direkleri ve çöp kutuları yer altına alınacak. İkinci aşamada yol ve kaldırımlar yenilenecek, altyapı eksikleri giderilecek.

HİZMET SEFERBERLİĞİ

Karşıyaka Belediyesi, kentin en merkezi ve işlek bölgelerinden Nergiz Çarşısı'nın çehresini değiştirmek için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gediz Elektrik AŞ işbirliğiyle yürütülecek hizmet seferberliğine, elektrik hatlarından başlandı. Çalışmalar kapsamda; Ali Alp Böke Caddesi güzergahındaki elektrik direkleri kaldırılarak, kablolar yer altına alınacak. Böylece hem vatandaşların can güvenliği sağlanmış olacak hem de direk ve kabloların yarattığı görüntü kirliliği giderilecek.

BAŞTAN YARATILACAK

Elektrik hatlarının ardından, bölgedeki tüm çöp konteynerleri de yer altına alınarak Çarşı modern bir görünüme kavuşturulacak. Güzergahdaki yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yenilenecek. Cadde üzerindeki bozuk kısımlar ve kaldırımlar yeniden düzenlenecek. 45 gün içerisinde tamamlanması planlanan çalışmalarla, Nergiz Çarşısı baştan yaratılmış olacak.

"KÜÇÜK DOKUNUŞLAR, BÜYÜK MUTLULUKLAR"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Nergiz Çarşısı, onlarca esnafı barındıran ve güler yüzlü, aydınlık insanlarıyla Karşıyaka'ya umut saçan bir merkez konumunda. Halkın da öneri ve taleplerini alarak, bu bölgeyi modernize etmek, alt ve üst yapı eksiklerini gidermek bizim görevimiz. Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

Nergiz’e Müjdeli Haber

Nergiz’e Müjdeli Haber

Nergiz’e Müjdeli Haber

Nergiz’e Müjdeli Haber

Nergiz’e Müjdeli Haber

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim