• BIST 9543.3
  • Altın 2486.68
  • Dolar 32.5006
  • Euro 34.8119
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Nejat Çarkacı Yeni Single’ı İle Yeniden Sevenleriyle Buluşacak

Nejat Çarkacı Yeni Single’ı İle Yeniden Sevenleriyle Buluşacak
Doksanlı yıllarda "Akasya Kokulu Yarim" ve "Özledim" gibi şarkıların besteci ve yorumcusu Nejat Çarkacı, yeni single'ı "Sevda Yorgunu" ile sevenleriyle...

Doksanlı yıllarda "Akasya Kokulu Yarim" ve "Özledim" gibi şarkıların besteci ve yorumcusu Nejat Çarkacı, yeni single'ı "Sevda Yorgunu" ile sevenleriyle yeniden buluşacak.

Doksanlı yıllarda "Akasya Kokulu Yarim" ve "Özledim" gibi şarkıların besteci ve yorumcusu Nejat Çarkacı, yeni single'ı "Sevda Yorgunu" ile sevenleriyle yeniden buluşacak. Çarkacı, ilkokulda annesinin hediye ettiği mandolin ile müzikle tanıştığını söyleyerek "Her şey, annemin bana ilkokulda iken hediye ettiği mandolin ile başladı. Mandolini, ortaokulda gitar ile değiştirdim ve lisede ise sesimi katarak müzik yaptım" dedi.

"YENİ SİNGLE YOLDA"

Çarkacı, açıklamalarında "Sevda Yorgunu" isimli yeni single çalışmasıyla sevenlerine tekrar merhaba demeye hazırlandığını belirterek "Dile kolay tam 20 sene sonra bu single çalışması ile Nejat Çarkacı, doksanlı yılların naif ve sıcak müzik ruhunu bugüne taşıyor ve müzik kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'nde müzik eğitimi alan sanatçının bu çalışması içeresinde söz ve müziği kendisine ait olan iki balad eser yer alıyor. Çalışmaya ismini veren "Sevda Yorgunu" ve bir diğer eser "Alma Ahımı". Single içerisinde dinleyenlere ayrı bir müzikal tat vermek amacı ile "Sevda Yorgunu" isimli şarkının birde akustik versiyonu bulunuyor. Çalışmada iki değerli aranjör müzisyen Tolga Kılıç ve Nurkan Renda'nın ayrıca birçok ünlü müzisyenin imzası var. İlk video klip, çalışma ile aynı adı taşıyan şarkıya yapıldı. Arda Ayderman'ın fotoğrafladığı ve medya iletişim sürecinin Artifeks Medya C.D.O. tarafından yürütüldüğü Nejat Çarkacı "Sevda Yorgunu" Karbonat Medya Production etiketi ile bütün sevda yorgunları için tüm müzik marketler ve dijital platformlarda yerini aldı. Aynı zamanda iş adamı kimliğimi de koruyarak iletişim sektöründe hizmet veren Artifeks Medya C.D.O'nun ajans başkanlığı görevini de yürütmekteyim" ifadelerini kullandı.

Nejat Çarkacı Yeni Single’ı İle Yeniden Sevenleriyle Buluşacak

Nejat Çarkacı Yeni Single’ı İle Yeniden Sevenleriyle Buluşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim