• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Nehre Düşen Küçük Melisa'nın Cesedi Bulundu

Nehre Düşen Küçük Melisa'nın Cesedi Bulundu
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde dün oynamak için gittiği Göksu Nehri'ne düşen iki kız kardeşten 7 yaşındaki Melisa Öksüz'ün cesedi bulundu.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde dün oynamak için kenarına gittikleri Göksu Nehri'ne düşen 5 yaşındaki Şerife ile ablası 7 yaşındaki Melisa Öksüz'ü bulmak için yürütülen çalışmalarda acı haber geldi. Dalgıç ekipleri 7 yaşındaki Melisa'nın cesedine ulaştı.

OYUN OYNARKEN NEHRE DÜŞTÜLER

Himmetli Mahallesi'nde oturan Uğur ve Ahmet Öksüz çiftinin çocukları Şerife ile ablası Melisa Öksüz, dün saat 16.00 sıralarında arkadaşlarıyla evlerinin önünde oyun oynarken kenarına gittikleri Göksu Nehri'ne düştü.

BABA ATLADI AMA YAKALAYAMADI

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine hemen nehrin kenarına giden ve çocuklarından birinin suda sürüklendiğini gören baba Ahmet Öksüz, kurtarmak için suya atladı ancak başarılı olamadı.

ÇALIŞMALAR SÜRATLE BAŞLATILDI

Akıntıya kapılan Ahmet Öksüz de bir süre sürüklendikten sonra nehirden güçlükle çıkmayı başardı. İhbar üzerine olay yerine sualtı polisi ile sağlık ekipleri sevk edilirken, Himmetli Barajı'ndan bir ekip botla kardeşleri aramaya başladı. Barajın da kapakları açılarak nehrin su seviyesi düşürüldü.

AKINTIDA GÖZDEN KAYBOLDULAR

Arama çalışmaları devam ederken çocuklardan biri su yüzeyinde görüldü ancak kısa bir süre sonra akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Tüm arama çalışmalarına rağmen Şerife ile ablası Melisa bulunamadı ve saat 21.30'da arama çalışmalarına ara verildi.

MELİSA'NIN CESEDİ BULUNDU

Kız kardeşleri bulmak için sabah saatlerinde arama çalışmasına yeniden başlayan Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sualtı polisleri, 7 yaşındaki Melisa Öksüz'ün cesedini buldu.

BABASI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Düştüğü yerin 2 kilometre ilerisinde bulunan Melisa'nın cesedini polisin kucağında gören baba Ahmet Öksüz ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Melisa'nın cansız bedeni, olay yerinde bekleyen ambulansa taşınırken, kardeşi 5 yaşındaki Şerife'yi arama çalışmaları devam ediyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim