• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

’Necmettin Erbakan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

’Necmettin Erbakan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı
Milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ın vefatının 5. yıldönümü dolayısıyla Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı tarafından "Necmettin Erbakan" fotoğraf...

Milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ın vefatının 5. yıldönümü dolayısıyla Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı tarafından "Necmettin Erbakan" fotoğraf sergisi açıldı.

Atatürk Evi'nde açılan sergi hakkında bilgiler veren SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Rahmetli Erbakan hocamızın vefatının 5. Yıldönümündeyiz. Her geçen gün Erbakan hocamızın yokluğunu daha fazla arıyoruz. Her geçen gün hocamıza olan özlemimiz artıyor. Gerek ülkemiz gerekse dünyamız, Cumhuriyet tarihinin en badireli günlerini yaşıyor. Artık maalesef insanlarımız savaş çıkacak mı, savaş çıkmayacak mı diye her geçen gün takip ediyorlar. Erbakan hocamız bugünleri 2000'li yılların başlarında işaret etmişti. Bizlere göstermişti. 1990'lı yıllarda Suriye'de bir terör örgütünün çıkacağını ve Türkiye'nin güvenliğini tehdit edeceğini söylemişti. "Gündemde Suriye varsa, mesele Türkiye'dir" demişti. Yine 2003 yılında yaptığı bir konuşmada Suriye üzerinden Türkiye'yi karıştırma girişiminde bulunacaklarını, Suriye'nin Türkiye'yi bölüp parçalama noktasında basamak olduğunu ifade etmişti. Yıl 2010'du ve bu durum yoktu. Gerek Suriye hükümeti gerekse Türkiye hükümeti gidip geliyordu ve aradaki vizeler kalkmıştı. Güzel tablolar vardı. Büyük lider olmak ve büyük adam olmak bunu gerektiriyor. Hocamız yıllar sonra olacakları 5-6 sene öncesinden işaret etmişti. Hatalarımızı düzeltmemiz için halen vaktimiz var. Hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız bununla alakalı gerekli girişimleri yaparlar ve yapılan hatalardan geri dönülmesini ümit ediyoruz" dedi.

Arıkan ayrıca, "Bizim bu yaptığımız çalışmalar Necmettin Erbakan isminin çalışmaları değil, Necmettin Erbakan isminin düşüncelerini daha geniş kitlelere nasıl yayabiliriz diye çalışma yapıyoruz. Necmettin Erbakan hocamızın düşüncelerini nasıl geniş kitlelere ulaştırabiliriz düşüncesi içindeyiz. Her yıl Şubat ayının son haftasını Saadet Partisi olarak Erbakan Haftası olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

SP İl Başkanı Arıkan konuşmasının ardından fotoğraf sergisini gezerek, fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.

’Necmettin Erbakan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

’Necmettin Erbakan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

’Necmettin Erbakan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim