• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Neal Meyer: Denver Nuggets’ın NBA Play off umutları için bu maçı kazanması gerek

Neal Meyer: Denver Nuggets’ın NBA Play off umutları için bu maçı kazanması gerek
Los Angeles Clippers, Staples Center'da yarın akşam TSİ 22.30'da Denver Nuggets'ı konuk edecek.

Los Angeles Clippers, Staples Center'da yarın akşam TSİ 22.30'da Denver Nuggets'ı konuk edecek. Karşılaşma, bu sezonda şu ana kadar farklı performanslar sergileyen iki Batı Konferansı takımının arasında geçecek heyecanlı bir eşleşme olarak gösteriliyor.

Clippers NBA Play off'ları için hazır görünürken, Nuggets kendini bir anda 10. sırada buldu. Yarın yapılacak karşılaşma ise Nuggets'ın zayıf olan play off hayallerini devam ettirebilmesi için kazanması gereken bir maç olacak.

16 yıllık NBA hayatına altı takım sığdıran deneyimli eski Koç Neal Meyer, yarın akşam gerçekleşecek Los Angeles Clippers - Denver Nuggets karşılaşması için takımlar ve izlenmesi gereken oyuncular hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Koç Neal Meyer, Denver Nuggets'in, Golden State Warriors ve Toronto Raptors gibi üst sıra takımlarına karşı gösterdikleri üstün performanslardan sonra uzun bir kaybetme serisine girerek dalgalı bir sezon geçirdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ocak ayının sonuna kadar 8. sıraya ulaşmaya yalnızca birkaç maç uzakta olan Denver, NBA Play off'lara kalma yarışı içerisinde yer alıyordu. Fakat şu anki durumlarına bakıldığında, Nuggets için play off'lara kalmak inanılmaz bir başarı olur. Ancak buna sebep olan yalnızca takımın performansı değil. Nugget's, sayı kralı Danilo Gallinari'ya sezonu kapattıran sakatlığı da dahil birçok sakatlıkla boğuşmak zorunda kaldı."

Dikkat edilmesi gereken oyuncular hakkında da görüşlerini açıklayan, Koç Neal Meyer, "Emmanuel Mudiay – 20 yaşındaki oyuncu, ligin en genç oyuncularından biri. Ancak Mudiay, atletik yapısı, görüşü ve hızı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Nuggets'ın en çok pas atan oyuncusu olan Mudiay, karşılaşma başına beşten fazla asistle oynuyor ve takımın sayı krallarından birisi konumunda bulunuyor. Mudiay'ın oyundaki performansı, Denver'ın NBA Play off hayallerini hala canlı tutmasının sebeplerinden birisi. Nuggets'ın tüm play off umudu olan Mudiay, takımının beklentilerini yerine getirmek için sürekli çabalıyor." dedi.

"LOS ANGELES CLİPPERS 5 MAÇLIK BİR YOLCULUĞU TAMAMLADI"

Los Angeles Clippers'ın, yalnızca Houston Rockets'a karşı galibiyet alabildikleri beş maçlık bir yolculuğu tamamladığını belirten Koç Neal Meyer, "Diğer dört karşılaşmada mağlubiyetle ayrılmalarının yanı sıra San Antonio Spurs ve Golden State Warriors'a karşı yenilgilerle evlerine döndüler." diyerek, şunları söyledi:

"Bu yenilgilerden önce Clippers, sayı kralı Blake Griffin olmadan da tüm rakiplerini yenilgiye uğratabilecek beceride olduklarını kanıtlamıştı. Clippers, Batı Konferansı'nın ilk üç sırasındaki takımlara karşı 10 maçlarından 8'ini kaybetti. Tüm sezonları ilk üç sıraya girebilmek için sürekli bir takip halinde geçti. Ancak Batı Konferansı'nın süper güçleri Golden State Warriors, San Antonio Spurs ve Oklahoma City Thunder'ı yakalamak için daha fazlasını ortaya koymaları gerekecek."

Los Angeles Clippers'ın dikkat edilmesi gereken oyuncularına da dikkat çeken deneyimli eski Koç Neal Meyer, "Chris Paul – 30 yaşındaki oyuncu, karşılaşma başına 20 sayı ve 10 asist ortalamasıyla bu sezon yine mükemmel bir istikrar sergiliyor. Dokuz kez NBA All-Star kadrosunda yer almış oyuncunun en dikkat çeken özelliği ise hız değiştirebilme yeteneği. Bu yeteneği birebirde her savunmacıyı geçebilmesini ve kolayca iki sayılık atışlar için alan bulabilmesini sağlıyor. Hücumda mükemmel bir oyuncu olmasının yanı sıra Paul, sağlam da bir savunmacı. Sahadaki zekası ve patlayıcı etkisi bulunan atletikliği, boy eksikliğini kapatıyor." dedi.

Los Angeles Clippers ve Denver Nuggets'ın heyecan dolu karşılaşması yarın akşam saat 22.30'da TV8 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Cihan

Neal Meyer: Denver Nuggets’ın NBA Play off umutları için bu maçı kazanması gerek

Neal Meyer: Denver Nuggets’ın NBA Play off umutları için bu maçı kazanması gerek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim