• BIST 9626.79
  • Altın 2497.13
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.8711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Ne Varsa Manavgat’ta Var’ Etkinliği Başlıyor

Ne Varsa Manavgat’ta Var’ Etkinliği Başlıyor
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve turizm dernekleri ile sivil toplum kuruluşlarının katkı sağladığı...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve turizm dernekleri ile sivil toplum kuruluşlarının katkı sağladığı "Ne Varsa Manavgat'ta Var" etkinliği Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 22 Ocak Cuma günü saat:10.00'da yapılacak tören başlıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve 3 gün boyunca 10:00-17:00 saatleri arasında açık kalacak etkinlikte son hazırlıklar tamamlandı.

Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdikleri etkinliğin ilçe ekonomisine güç katacağını belirten MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Toplam 85 firmanın katılacağı etkinliğin geçen yıla göre daha güzel geçmesini beklediklerini kaydeden Boztaş, etkinlikte Manavgat'ta toplu alım yapan firmalar, konaklama tesisleri ve restoran gibi işletmelerle, bu tesislere ürün sağlayan tedarikçi firmaların buluşacağını hatırlatarak ilçede bulunan tedarikçi firmaların alternatif pazarlar aramasına gerek kalmadığını vurguladı.

Boztaş, "Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ikili iş görüşmelerimiz yoğun ilgi gördü. Etkinliği Manavgat Belediyesi, turizm dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Toplu satın alım yapan firmalara ne varsa Manavgat'ta var. Aradığınız her şeyi Manavgat'ta MATSO üyelerinde bulabilirsiniz diyoruz. Pazar arayışında olan, mal satmak isteyen iş insanlarına da kendinizi geliştirin, firmalarınız kurumsallaştırın, gerekli yeterlilik belgelerinizi oluşturun ve size önünüzde 220 bin yataklı kocaman pazar var diyoruz. Pazar sahibi kurumlara da diyoruz ki ne alırsanız Manavgat'ta var. Dolayısıyla tedarikçi ve toplu alım yapan firmaları ikili iş görüşmeleri çerçevesinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 22-23-24 Ocak tarihlerinde saat 10.00 - 17.00 ikinci kez bir araya getiriyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ne Varsa Manavgat’ta Var’ Etkinliği Başlıyor

Ne Varsa Manavgat’ta Var’ Etkinliği Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim