• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

NBA All Star Paul Millsap: Sürekli ve kalıcı bir oyuncu olmak istiyorum

NBA All Star Paul Millsap: Sürekli ve kalıcı bir oyuncu olmak istiyorum
Atlanta Hawks'ın forvet oyuncusu Paul Millsap üç yıl üst üste NBA All Star'a seçilmesinin sırrını anlatırken, tek amacının sürekli ve kalıcı bir...

Atlanta Hawks'ın forvet oyuncusu Paul Millsap üç yıl üst üste NBA All Star'a seçilmesinin sırrını anlatırken, tek amacının sürekli ve kalıcı bir oyuncu olmak olduğunu söyledi.

Bu yıl da NBA All Star kadrosunda olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Paul Millsap, "Benim için anlamı çok büyük. Bu tarz bir oluşumun parçası olmak ve tüm çalışmalarımın karşılık bulmuş olması her zaman çok güzel bir duygu. Takıma tekrar seçilmiş olmak ve dünyanın en büyük rekabetlerinden birisi içerisinde yer almak kesinlikle çok güzel." dedi.

Bu yıl da seçilenler arasında olduğunu koç Buden'in (holzer) odasına gelerek kendisine haber verdiğini belirten Paul Millsap, "Böyle bir şeyi antrenörünüzden duymuş olmak muhteşem bir şey. Gerçekten harika bir histi." derken, "Arka arkaya üç yıldır All Star kadrosuna seçilmiş olmak, oyunculuğun ile ilgili sana ne hissettiriyor?" sorusuna ise "All Star karşılaşmasına katılsam da katılmasam da sürekli ve kalıcı bir oyuncu olmak istiyorum. Her akşam bu sahaya çıkmak, bu ligde oynayabileceğimi kanıtlamak istiyorum ve bunun için gerçekten çok çalışıyorum." diye cevap verdi.

Geçtiğimiz yılın All Star kadrosunda Hawks'tan dört oyuncu olduğunu, bu yıl ise takımdan bir tek kendisinin yer aldığının hatırlatılarak neler hissettiğinin sorulmasına ise Paul Millsap, "Aslında hissettiriyor. Diğer üç takım arkadaşımla orada olamıyorum, dolayısıyla bir hayli farklı hissettiriyor. Yanınızda anı paylaşacak takım arkadaşlarınızın olması her zaman daha iyi." şeklinde cevap verdi.

NBA All Star'a üçüncü kez seçilen Paul Millsap, NBA All Star'ın bu yıl da eğlenceli ve yüksek skorlu bir karşılaşma olup olmayacağı, 2017'deki NBA All Star'da yer alacak Hawkslı oyuncu sayısıyla ilgili de şunları söyledi:

"Açıkçası bilemiyorum. Bu biraz da oyuncuların sahaya çıktıklarında savunma ağırlıklı mı yoksa hücum ağırlıklı mı oynamaya karar vereceklerine bağlı. Yalnızca sahaya çıkıp eğlenmek istiyorum ve kimsenin zarar görmediği bir karşılaşma olmasını diliyorum.

Önümüzdeki sezonda daha fazla Hawks oyuncusunun All Star kadrosunda yer alacağını konusuna gelince, kesinlikle düşünüyorum. Bu seviyede oynayabilecek ve bu karşılaşmada yer alabilecek birçok oyuncumuz var. Bu sene takımdan başka birisinin daha kadroda yer almaması çok kötü, ancak takımımızın geleceği çok parlak."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim