• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Nazlı Ilıcak'ın referansı Kılıçdaroğlu

Nazlı Ilıcak ile Nagehan Alçı arasında dün yine ilginç konuşmalar geçti. Alçı, "Kılıçdaroğlu ne zamandan beri referansınız oldu? deyince "Referansım Kılıçdaroğlu çünkü yolsuzlukların üstüne gidiyor" dedi.
CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programı yorumcularından Nazlı Ilıcak'a Nagehan Alçı, "Kılıçdaroğlu ne zamandan beri referansınız oldu?" deyince "Ben hiç değilse balyozcuları referans almıyorum" dedi. İşte o konuşmalar...
 
CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında HSYK değişikliği ve yolsuzluk soruşturmaları masaya yatırıldı.
 
Programın yorumcularından Nazlı Ilıcak Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği 'Ağaoğlu'nun bağışladığı arsa' konusunu tartışmaya açtı.
 
Nagehan Alçı ise "Kılıçdaroğlu ne zamandır referansınız oldu?" dedi.
 
Bunun üzerine Nazlı Ilıcak, "Referansım oluyor çünkü yolsuzlukların üstüne gidiyor. Ben hiç değilse Balyozcuları referans almıyorum. Kılıçdaroğlu hiç değilse bir partinin lideridir ve yolsuzlukların üzerine gittiği için ben onu referans alıyorum" dedi.
 
Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı arasında geçen konuşmalar şöyle:
 
Nazlı Ilıcak: Kemal Kılıçdaroğlu bunlardan bir tanesine temas etti yani; Ağaoğlu nun bir vakfa bağüışladığı arazi 100 milyon Lira değerinde.
 
Nagehan Alçı: Ağaoğlu da onu yalanladı.
 
Nazlı Ilıcak: Ağaoğlu bunu yalanladı, ama işte ben diyorumki Ağaoğlu bunu yalanladı ama konuşamalar çok açık tapeler, burada okumuyorum, çok açık, kendisi buluşuyorlar, bilmem ne, arada konuşuyor ve Ağaoğlu bu tapelerde, diyor ki Ağaoğlu'na
 
Nagehan Alçı: Nazlı Hanım Etiler Polis okulunda da bakın aynı şeyi yaptılar, bu çirkince iftirayı atılar, bunu bilmiyorum ama ,sonra Kadir Topbaş çıktı, büyükşehir belediye başkanının arazisi dedi.
 
Nazlı Ilıcak: Peki, peki bir dakika... Kimi diyorsun sen? Hayır, orada o konuşmalar, bak, Topbaş'ın, bir dakika ben seni sükunetle dinledim, o meseleye de temas edeceğim. Şimdi Ağaoğlu bunu red etti, ben de diyorum ki bunun yargılanması lazım, burada senle ben müzakare ederek bunu çözemeyiz.
 
Kadri Gürsel: Gizlilik kararları konusunda tarafları uyarıyorum.
 
Nazlı Ilıcak: Tamam, içeriğini söylemiyorum, içeriğini onun için söylemiyorum. Ben sadece Kılıçtaropğlu'nun sözlerini burada tekrarlayabilirim biliyorsunuz. Zaten, gizililik kararı ortadan kalkmış oluyor.
 
Nagehan Alçı: Kılıçtaroğlu ne zamandır referansınız oldu? Defalarca her dediği de yanlış çıkıyor diyordunuz.
 
Nazlı Ilıcak: Referansım oluyor çünkü yolsuzlukların üzerine gidiyor. Ben hiç değilse balyozcuları referans almıyorum, Kılıçdaroğlu bir partinin lideridir ve yolsuzlukların üzerine gittiği için ben onu referans alıyorum.
 
Nagehan Alçı: Balyozcuları derken bütün o kapsamda yargılananları da siz bu torbaya attınız.
 
Nazlı Ilıcak: Tamam bu yolsuzluklar seni çok rahatsız ediyor ama bana müsaade et.
 
Nagehan Alçı: Hayır efendim, birçok iftira olabilecek şeyleri bu programa taşımanız beni çok rahatsız ediyor.
 
Nazlı Ilıcak: Ben şunu söylemek istiyorum, orada eğer bir insan aklanmak istiyorsa kendi çocuğu da dahil, ifade vermesinin önünü açması lazım, üstünü örtmesi değil, fezlekeler konusuna Altan Öymen temas etti.
 
Nagehan Alçı: İfade verilecek bir sistem kalmadıysa ortada?
 
Nazlı Ilıcak: Fezlekeler konusu, müsaade et yav sen Tayyip Erdoğan değilsin, ben kendi düşüncelerimi söylüyorum, daha sonra sen de düşüncelerini ifade edersin, şimdi, bu fezlekeler meselesini hatırlatmak istiyorum, fezlekeler konusunda gene Abdulkadir Bey ile beraber iken, ben açtım bu konuyu, dedim ki; "Fezlekeler Adalet Bakanlığı'nda gelmedi." Hayır dedi, Başbakanlığa geldi. Sonra öğreniyoruz ki gelmemiş, gene Adalet Bakanlığı'ndaymış. Şimdi ben diyorum ki asıl bu bilgi kirliliklerinden ürkelim.
 
"TAMAM GÖZE GİRDİN MERAK ETME!"
 
Programın devamında yine ikili arasında tartışmalr yaşandı. Negehan Alçı'nın sürekli sözüne karışması üzerine Nazlı Ilıcak, "bi kere göze girdin merak etme" dedi.
 
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim