• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Nazlı Hamarat’ın, ’Beni Darp Etti’ Dediği Sevgilisi Doruk Haybat İlk Kez Konuştu:

Nazlı Hamarat’ın, ’Beni Darp Etti’ Dediği Sevgilisi Doruk Haybat İlk Kez Konuştu:
İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın, "Beni darp etti" dediği sevgilisi Doruk Haybat, medyada sansasyon için kendisinin kullanıldığını...

İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın, "Beni darp etti" dediği sevgilisi Doruk Haybat, medyada sansasyon için kendisinin kullanıldığını belirterek, "Nazıl bana saldırdı" dedi.

nazlı Hamarat, geçtiğimiz cumartesi günü, sosyal medyadan sevgilisi Doruk Haybat'ın kendisini darp ettiğini ileri sürmüştü. Hamarat, sayfasına "Az önce canımı zor kurtardım Doruk Haybat tarafından şiddete maruz kaldım bunlar sadece elime (yüzümü korumak için) aldığım darbeler birinden kurtuldum derken bir tane daha şiddet taraftarıyla tanışmak ne acı bu da benim kaderim mi acaba yine polis yolları göründü sana nazli yine ölebilirdin Allah korudu seni deyip halime şükrediyorum. Yine bu kare mazide kaldı ne acı" yazdı.

Olay sonrası Doruk Haybat, sessizliğini Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programına bozdu. İlk kez konuşan Mimar Doruk Haybat, asıl Nazlı Hamarat'ın kendisine saldırdığını açıkladı.

"NAZLI BENİMLE FLÖRT EDİNCE EŞİ EMİR MÜDAHALE ETTİ"

Haybat, "Ben mimarım. Nazlı Hamarat'la 2005'te ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık. O dönem Nazlı'nın çapkın olduğu dönemdi, arkadaşlığın ötesinde yakındık ama hiçbir zaman sevgili olmadık. Son olarak biz geçen Ağustosta konuştuk. Bizi tanıştıran arkadaşım "Nazlı eşinin şiddetine maruz kalmış, sahipsiz kaldı. Keşke geçmişte onunla evlenseydin" dedi. Ben de o günlerde Nazlı'ya ulaştım. "Yalnız değilsin, yardıma ihtiyacın varsa ben ederim" mesajını attım. O durum Nazlı tarafından flörtleşmeye döndü. Hatta Emir olaya müdahale etti. "Eşimi bir daha arama" dedi. Ben de evlilik kurumuna saygımdan Nazlı'yla görüşmeyi kestim. Emir vefat edince Nazlı'ya başsağlığı diledim ve "Emir'le yıldızımız hiç barışmadı ama hiçkimse böyle bir ölümü hak etmiyor" mesajını attım. Sonra bana dertleşmeye geldi. Sonra tekrar aramızda bir kıvılcım başladı" diye konuştu.

NAZLI'YA TEK BİR FİSKE BİLE ATMADIM

Nazlı'ya tek bir fiske bile vurmadığını belirten Haybat, "Bir insan bir insana saldırmak istiyorsa elini tutmaz, bileğini tutuyorsa vurmasını engellemek içindir. Zaten Nazlı'nın suratında bir tokat bir fiske izi olsaydı, instagramdan o anda hemen fotoğraf paylaşırdı. Olay sonrası meseleyi uzatıp benimle barışacağını bildiğim için hemen diğer odaya geçtim. Yüzünü dahi görmek istemedim" dedi.

TELEFONUMU PARÇALADI

Hamarat'ın telefonunu parçaladığını belirten Haybat, "3 katlı bir evimiz var. Ailem alt katta, ben de Nazlı'yla en üst katta kalıyordum. Olay gününün akşamı Nazlı erken yatmıştı. Benim Esin isimli eski bir kız arkadaşım var. Nazlı uyuduktan sonra vakit bulup telefonuma baktım. Bana şarkı yollamıştı Esin, ben de ona güzel ada görüntüleri olan bir klip yolladı. Sabah ben banyodayken Esin, bana "Bir gün belki buralara kaçarız" diye mesaj yazmış. Nazlı da bu mesajı görmüş. Ben duştan çıkınca "Esin'le yazışmışsın, ben bu evden gidiyorum" dedi. Ben durumu izah etmeden inanılmaz küfürler etmeye başladı. Aldı telefonu duvara fırlattı, telefon duvardan sekti. Bu sefer telefonu alıp kafama fırlattı. Kafamı çekince telefon yine duvardan sekti. Üzerime yürüyünce kollarını tuttum. Elimde yüzük de yoktu. O tırnak izleri nasıl oluştu anlamış değilim. Aşağıya doğru bağırdı annem ve babam geldi. Ben hemen diğer odaya geçtim. Bana gelip "Polisler geldi, ifade verecek misin?" diye sordu. Ben de kendisinin ne istiyorsa yapması gerektiğini söyledim. Ben de "Gerekirse karakola giderim" dedim. Ardından menajeri Alpay, gelip eşyalarını topladı ve beraber gittiler" diye konuştu.

"O BANA SALDIRDI, BEN DEĞİL"

Medyada sansasyon oluşturmak için kendisinin kullanıldığını belirten Haybat, "Benim yanımdan kalkıp TV programına çıkıp eski eşini anlatıp durdu. Ben eğer dediği gibi alkolik ve psikopat biri olsam buna izin verirdim. Ben bu olayda adım geçsin istemiyor ama o hala sosyal medyadan olayı zorluyor. Çok da inandırıcı olmadığı için kimse ilgilenmiyor. Yok eline tırnak atmışım. Olacak iş değil. Erkekler tırnak mı atar kavgalarda... Bir de düz mantık eski kız arkadaşından mesaj gelmiş, ben mi Nazlı'ya saldırırım yoksa o mu bana? O bana saldırınca ellerini sert şekilde tuttum ama boğazını sıkmak, canını almaya çalışmak falan sözkonusu bile değil. Nazlı hanımın yolu açık olsun, inşallah piyasaya çıkaracağı single'ı çok satar. İnşallah bu kadar hokkabazlıkları boşa gitmez. Dizi ve filmlerde oynamak için her şeyi yapacağını biliyordum ama olayın dönüp dolaşıp beni bulacağını tahmin etmemiştim. Bu olaylardan pirim elde etme derdinde ama kimse yemiyor. Kesinlikle bir daha Nazlı Hamarat'la adımın geçmesini istemiyorum" dedi.

Nazlı Hamarat’ın, ’Beni Darp Etti’ Dediği Sevgilisi Doruk Haybat İlk Kez Konuştu:

Nazlı Hamarat’ın, ’Beni Darp Etti’ Dediği Sevgilisi Doruk Haybat İlk Kez Konuştu:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim