• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Nazkent-5 Konutlarının Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Nazkent-5 Konutlarının Anahtar Teslim Töreni Yapıldı
Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesinde yapımı tamamlanan 32 dairelik NAZKENT-5 toplu konutlarının anahtarları, daire sahiplerine Belediye...

Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesinde yapımı tamamlanan 32 dairelik NAZKENT-5 toplu konutlarının anahtarları, daire sahiplerine Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından teslim edildi.

Nazilli Belediye Başkanlığının mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmalarına yönelik 2014 yılı Haziran ayında temeli atılan 32 dairelik NAZKENT- 5. Etap konutlarında mutlu sona gelindi. Daha önce kura çekilişi ile hak sahiplerinin belirlediği dairelerinin anahtarları geçtiğimiz gün Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen tören ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından teslim edildi.

"67 BİN TL'YE 3+1 EV SAHİBİ OLDULAR"

Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesinde 1435 ada 5 parselde 2 bin 500 metrekare alanda 2014 yılında başlatılmış olan NAZKENT- 5. Etap toplu konutlarında her blokta 16'şar daire bulunduğunu toplamda 32 dairenin yer aldığını ifade eden Başkan Alıcık, "Üç oda bir salondan oluşan dairelerin kişilere toplam maliyeti 67 bin TL olarak belirlendi ki bu fiyat günümüz şartlarında piyasa koşullara göre en uygun fiyattı. Bunun yanı sırada bu evlerin sahibi olan vatandaşımız bu parayı peşin olarak ödemedi. Vatandaşlarımızın şartlarına göre uygun ödeme şekli belirlendi. Nazilli Belediyesi olarak zaten amacımız mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmaları idi ve biz bu yolda epeyce yol kaydettik" şeklinde konuştu.

"350 NAZİLLİLİ EV SAHİBİ OLDU"

Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi olarak bir projeyi daha bitirmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşadıklarını ifade ederek "NAZKENT'in ilk konutları ile 64 ikinci etap konutları ile 162 dördüncü etap konutları ile 32 vatandaşımızı ev sahibi yapmıştık. İşte bu gün yine Nazkent-5 etap konutlarının 32 hak sahibine anahtarlarını teslim ederek mutluluklarına ortak oluyoruz. Nazilli Belediyesi olarak 258 vatandaşımızı konut sahibi olmasını sağlamışız ve bu gün anahtarlarını teslim ettiklerimiz ile bu sayı 290'a yükselmiş oldu. Bu sayı sadece Nazkent Konutlarındaki sayıdır ki buna kentsel dönüşüm ile yapılan konutları dahil edersek 350 -360 civarında kişiyi daire sahibi yapmışız. Nazilli Belediyesi toplu konut projelerinde bugün belli bir noktaya ulaşmıştır. Bizim görevimiz Nazilli'ye hizmet etmektir. Hizmetlerimize de devam edeceğiz" dedi.

Alıcık, konut sahiplerine anahtarlarını takdim ederek anahtarlarını alan vatandaşları tebrik etti.

Nazkent-5 Konutlarının Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Nazkent-5 Konutlarının Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Nazkent-5 Konutlarının Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim