• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Nazilli’ye Yeni Yerleştirilen Mobeselerin Tanıtımı Yapıldı

Nazilli’ye Yeni Yerleştirilen Mobeselerin Tanıtımı Yapıldı
Nazilli'de mevcut kurulu bulunan mobese sistemi yeterli gelmediğinden ve ihtiyaca cevap vermediği için Nazilli Belediyesi Encümen kararı ile şehrin muhtelif...

Nazilli'de mevcut kurulu bulunan mobese sistemi yeterli gelmediğinden ve ihtiyaca cevap vermediği için Nazilli Belediyesi Encümen kararı ile şehrin muhtelif yerlerine yeni mobese kameraları döşendi.

40 adet MOBESE kamerası ile izlenmekte olan Nazilli'ye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce belirlenen 8 adet mobese kamerası Nazilli Belediyesi tarafından ilave edildi. İlçemizin asayiş ve güvenliğini sağlamak, trafik akışı ve yoğunluğunu izlemek, elde edilen görüntüleri değerlendirerek olabilecek olumsuzluklara karşı hızlı ve etkin ek tedbirler geliştirmek, gerçekleşen olayların çözümüne yönelik geriye dönük kayıtların araştırılarak incelenmesi ve hukuki delillerin temin edilmesi plaka tespiti ve görüntü işleme sistemleri aracılığıyla plakaların emniyet bilgi sistemlerinden sorgulanarak çalıntı aranan, aranan şahıs ve bunun gibi konuların değerlendirmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalarında yeni Mobese sistemlerinin Muammer Aksoy Mahallesi ile Devlet Kara Yolu Ödemiş Kavşağı Jandarma Komutanlığı önüne konulması uygun görüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğünün uygun gördüğü noktalara Nazilli Belediyesi tarafından yerleştirilen mobeselerin tanıtımı Başkan Alıcık'ın Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlendiği basın toplantısı ile yapıldı.

Nazilli'nin toplam 48 adet mobese kamerası ile izlendiğini hatırlatan Başkan Alıcık, "Belediyemiz tarafından 2010 ile 2016 yılları arasında İlçe halkımızın daha güvenli bir yaşam sürmesi, günümüz teknolojisini kullanarak güvenlik hizmetlerini etkin ve verimli hale getirebilmesi, Güvenli Bir Nazilli kavramının oluşturulması ve bu anlayışın yaygınlaştırılması amacıyla, kentimizin kameralar aracılığı ile izlenerek kayıt altında tutulduğu mobese sistemimiz, belediyemiz tarafından yapılan kısmı toplam 3 ihale olmak üzere 22 farklı noktada 42 kamera ile izlenmesi sağlanmıştır. Şehrimiz giriş çıkışları başta olmak üzere Devlet Karayolu üzeri, Şehrimiz Otogarı, Uzun Çarşısı, Şehrimiz Ana Artelleri Atatürk Bulvarı ve Ordu Caddesi, Barlar Sitesi etrafı, Pınarbaşı 15 Sokak Hürriyet Caddesi Kesişimi Muammer Aksoy Mahallesi ile Devlet Kara Yolu Ödemiş Kavşağı Jandarma Komutanlığı önü gibi Asayiş bakımından kritik ve önemli noktalara tarafımızca kurulmuştur. Bu mobeselerin Belediyemize toplam maliyeti 671. 580 TL dir. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün uygun gördüğü noktalara Nazilli Belediyesi tarafından yerleştirilen yeni mobeselerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Mobeselerin tanıtımı sırasında Emniyet binasında bulunan mobese kayıt ve takip noktasından görüntülenen Muammer Aksoy Mahallesi Muhtarı Cindi Karahan ile Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İrfan Teyfur mobese kameralarına el sallayarak Başkan Alıcık'ı bulundukları yerden selamladı. Başkan Haluk Alıcık ekranlardaki görüntüleri izlerken basın mensuplarına; "Görüldüğü üzere günümüz teknolojisi ile halkımızın daha güvenli bir yaşam sürebilecek" ifadelerini kullandı.

Nazilli’ye Yeni Yerleştirilen Mobeselerin Tanıtımı Yapıldı

Nazilli’ye Yeni Yerleştirilen Mobeselerin Tanıtımı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim