• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Nazillili İş Adamlarından Emniyete Büyük Destek

Nazillili İş Adamlarından Emniyete Büyük Destek
Nazilli Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği öncülüğünde düzenlenen kampanya çerçevesinde Nazillili iş adamları...

Nazilli Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği öncülüğünde düzenlenen kampanya çerçevesinde Nazillili iş adamları ve esnaflarının yardımıyla alınan 10 yeni araç, vatandaşın huzur ve asayişinin temininde kullanılmak üzere kontak açtı.

Nazillili hayırsever iş adamlarının ve esnaflarının desteği ile alınan 10 yeni araç protokolün de katılımıyla hizmete girdi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinden düzenlenen törene Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli'deki daire Müdürleri, Oda Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ile birçok iş adamı ve polis personeli katıldı.

Araç teslim töreni, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından protokol üyeleri günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarının ardından Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu'nun dularının eşliğiyle kurban kesildi. Son olarak Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir'in kurdele kesiminin ardından hayırsever iş adamları ve esnafların aldığı 10 yeni araç hizmete girdi. Törenin ardından Şafaklar Numune Tek Restaurant'ta yenen yemeğin ardından araçların alımında emeği geçen hayırsever iş adamları ve esnaflara teşekkür plaketi takdim edildi. 10 yeni aracın Emniyet teşkilatına kazandırılmasında büyük payı olan Nazilli Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Akgün yaptığı konuşmada, "Polisimiz toplumun desteğini almak zorundadır. Çünkü hedef kitlesi suçla mücadelede polis yalnız bırakılmamalıdır. Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği olarak Nazilli'mizin değerli firmaları, işadamları ve esnafımız in yapmış oldukları bağışlarla alınan 10 adet 2016 model araçlarımızın devletimiz emniyet teşkilatımıza ve Nazilli'mizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel Nazilli'miz için geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da dernek olarak Emniyet teşkilatımızın, şehit, gazi ve polis ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

"EMEĞE GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Yaptıkları katkılardan dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, "Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 10 adet aracımızı bugün için törenle hizmete sokuyoruz. Bu süreçte bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza ve esnaflarımıza teşekkürlerimi arz ediyorum. Ayrıca manevi desteklerinden dolayı da başta Sayın Valimiz Erol Ayyıldız olmak üzere Sayın Kaymakamımız Mehmet Okur ve İl Emniyet Müdürümüz Dr. Halis Böğürcü'ye teşekkür ederim. Ben millet olarak paylaştıkça ve yardımlaştıkça daha da güçleneceğimizi düşünüyorum. Allah kaza bela vermesin ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

HUZUR VE GÜVENE DİKKAT ÇEKTİ

Emniyet teşkilatına kazandırılan 10 yeni aracın vatandaşın huzur ve güvenliği için büyük önem taşıdığını söyleyen Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, "Nazilli esnafının yardımlarıyla 10 aracın Emniyetimizin bünyesine dahil olması töreni için buradayız. Sizlerin verdiği güç ve destekle sizlere huzur ve güvenliği daha iyi sağlayacağız. Nazilli esnafını yardımlarından dolayı kutluyorum. Bize verdikleri desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"MORAL VE MOTİVASYONLARI ARTACAKTIR"

Emniyet teşkilatına yapılan her türlü desteğin moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Emniyet Hizmetleri Geliştirme Derneği öncülüğünde düzenlenen kampanya çerçevesinde Nazillili iş adamları ve esnaflarının yardımıyla alınan 10 aracın emniyet bünyesine katılımı için burada bulunuyoruz. Gerektiğinde halkın huzuru için canını feda eden emniyet teşkilatı çalışanlarına hepimiz destek vermek durumundayız. Bu destekle ilgili olarak Emniyetimizin daha iyi hizmet verebilmesi için vatandaşlarımızın yaptığı yardımlarla alınan araçlar hizmete girecek. Rahmetli Emniyet Müdürümüz Atıf Şahin'in zamanında iş adamlarımızın ve esnaflarımızın yardımıyla 5 araç alınmıştı. Nazillili iş adamları ve esnaflar kendilerine yakışanı yapmış ve emniyete gereken desteği vermiştir. Verilen bu desteğin Emniyet teşkilatında çalışan personellerimize de moral ve motivasyon sağlayacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

"NAZİLLİ TÜM GÜZELLİKLERİ BARINDAN COĞRAFYAYA SAHİP"

Nazilli'nin sadece Aydın'ın değil Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Aydın Valisi Erol Ayyıldız, "Öncelikle polis teşkilatımın 171. Kuruluş yılını kutluyorum. Nazillimiz Türkiye'nin en güzel ilçelerinden birisidir. Hem nüfusuyla hem insan yapısıyla her türlü güzelliğe imza atacak coğrafyaya sahiptir. Ben hem maddi hem de manevi emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İhtiyaç listesine baktığınızda Emniyet ilk sıralarda gelir. Bundan dolayı gerektiğinde canını dahi feda eden Emniyet teşkilatına bu tür desteklerde bulunmak vatandaşlık görevimizdir. Herkesten Allah razı olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Nazillili İş Adamlarından Emniyete Büyük Destek

Nazillili İş Adamlarından Emniyete Büyük Destek

Nazillili İş Adamlarından Emniyete Büyük Destek

Nazillili İş Adamlarından Emniyete Büyük Destek

Nazillili İş Adamlarından Emniyete Büyük Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim