• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Nazilli’de Kalaşnikoflu Saldırganın Bulunması İçin Özel Ekip Kuruldu

Nazilli’de Kalaşnikoflu Saldırganın Bulunması İçin Özel Ekip Kuruldu
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tecavüze teşebbüs ile cinayet ve yaralama suçlarından uzun süredir aranan ve geçtiğimiz hafta bir iş yerini kaleşnikof silahla...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tecavüze teşebbüs ile cinayet ve yaralama suçlarından uzun süredir aranan ve geçtiğimiz hafta bir iş yerini kaleşnikof silahla baskın yaparak 1 kişiyi daha öldüren zanlı halen yakalanamadı. Zanlının yakalanması için özel ekip kuruldu.

Aydın'ın Sultanhisar ilçeside dört yıl yıl önce bozuk telefon sattığı için tartıştığı telefon bayisini bıçaklayan, araya giren babasını öldüren, bir süre sonra ise tarlada çalışan A.V. adlı bir kadına tecavüze teşebbüsünde bulunan, kendisine müdahale eden kadının kocası H.V.'yi ise ağır yaraladıktan sonra izini kaybettiren suç makinesi Selman Ö., 6 gün önce Nazilli'de oto-boya işleri yapan bir iş yerini kalaşnikof marka silahıyla taramıştı. Selman Ö., motorunun arkasındaki torbadan kalaşnikof marka uzun namlulu silahıyla 15 el ateş ederek, boya ustası olan 42 yaşındaki Bahri Öngörü'nün ölümüne ve 38 yaşındaki Murat Sarıkaya'nın da yaralanmasına sebebiyet vermişti. Olayın üzerinden 6 gün geçmesine rağmen güvenlik güçlerinin saldırganı yakalamak için başlattığı arama çalışması sonuç vermedi. Nazilli polisinin, suç makinesi Selman Ö.'yü yakalamak için şehrin giriş ve çıkışlarında önlem aldığı öğrenilirken, zanlının Bozdoğan'a yakın arazilerde saklandığı tahmin ediliyor.

Saldırı sonrasında mobese ve güvenlik kameralarından Selman Ö.'nün Bozdoğan yoluna doğru kaçarken bir akaryakıt istasyonundan 30 liralık benzin aldığı tespit edilmişti. Öte yandan, birçok suçtan aranan Selman Ö'yü yakalamak için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde özel bir ekip kurulduğu öğrenildi.

Nazilli’de Kalaşnikoflu Saldırganın Bulunması İçin Özel Ekip Kuruldu

Nazilli’de Kalaşnikoflu Saldırganın Bulunması İçin Özel Ekip Kuruldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim