• BIST 9783.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Nazilli’de Eski Yollar Yenileniyor

Nazilli’de Eski Yollar Yenileniyor
Dereköy Çayı altı 372 sokakta mevcut eski yol üzerindeki yıpranmış taşlar söküldükten sonra yeniden kilitli parke taşı ile döşenip yol kenarına...

Dereköy Çayı altı 372 sokakta mevcut eski yol üzerindeki yıpranmış taşlar söküldükten sonra yeniden kilitli parke taşı ile döşenip yol kenarına 50 metre uzunluğundaki alana cep otoparkı yapıldı.

Topandağ eteğinden başlayarak Nazilli'nin ortasından geçen Dereköy Çayının, Devlet Karayoluna kadar olan 4 kilometrelik bölümünde yapılan ıslah çalışmalarından sonra, çay kenarının sağlı sollu yolları da Nazilli Belediyesi tarafından bakıma alınmıştı. Yaklaşık 1 yıldır sürdürülen yolların yenilenmesi ve Dereköy Çayı kenarının düzenlenmesi çerçevesinde Dereköy Çayı altı 372 sokakta Nazilli Belediyesi Fen İşleri tarafından yenileme çalışması yapıldı. Mevcut eski yol üzerindeki yıpranmış taşlar söküldükten sonra stabilize edilen yola yeniden kilitli parke taşı döşendi. Yine mevcut yol üzerinde, çay kenarındaki kısmında kalacak şekilde 50 metre uzunluğunda cep araba park alanı oluşturuldu.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dereköy Çayı ıslahı ile birlikte çayın iki tarafındaki mevcut yolların tamamı Nazilli Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek daha sağlıklı ve iyi bir görünümüme kavuşturulduğunu belirtti. Dereköy çayının sağlı sollu iki tarafındaki yolların gerek yeniden taş döşemesi gerekse sıcak asfalt kaplaması ile yenilendiğini ifade eden Alıcık, "Çay kenarının iki tarafında da yenilenen yolların yanı sıra yaya yürüyüş ve bisiklet parkurları yapıldı. Işıklandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile Dereköy Çayı kenarı Karaçay Mahallesinden Pınarbaşı Mahallesi sonuna kadar ve Çayın üst kısmı olan Yeşil Mahalleden Pınarbaşı Mahallesi sonuna kadar yenilenmiş hali ile modern bir görünüme kavuştu. Vatandaşımızın hizmetine sunulana yenilenmiş ve modern görünüme kavuşturulmuş olan yollarımız hayırlı olsun" dedi.

Nazilli’de Eski Yollar Yenileniyor

Nazilli’de Eski Yollar Yenileniyor

Nazilli’de Eski Yollar Yenileniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim