• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Nazilli’de demokrasi nöbeti devam ediyor

Nazilli’de demokrasi nöbeti devam ediyor
Aydın'ın Nazilli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında bugün gözaltına alınan Uğur Şirketler Grubu sahipleri Ali ve...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında bugün gözaltına alınan Uğur Şirketler Grubu sahipleri Ali ve Mehmet Takmaklı kardeşler emniyette ifade verirken, fabrika işçileri ise meydanda demokrasi yürüyüşü yaptı.

Nazilli'de 11 gündür süren demokrasi nöbetlerinin en büyüğü bugün gerçekleşti. İstasyon Meydanda toplanan; CHP, AK Parti, MHP, STK örgütleri ve binlerce vatandaş milli irade yürüyüşüne katıldı. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınıp tekrar serbest bırakılan Albay Ekrem Turan ile Binbaşı Baki Deniz, 24. Dönem AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti İlçe Başkanı İmran Acar, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Kaplan vatandaşlara destek verdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla İstasyon Meydanı'ndan yürüyen kalabalık, yürüyüşlerini Belediye Meydanı'nda noktaladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, milletin darbecilere en güzel cevabı verdiğine dikkat çekti. "Bugün el ele vererek geleceğin büyük Türkiye'sini kurma günüdür" diyen Kaymakam Okur, " Bugün Türk milleti olarak birlik olma, beraber olma günüdür. Bugün "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır" diyerek tüm kamu kurum kuruluş temsilcilerimiz, siyasi parti başkanlarımız, kahraman gazilerimiz, şehit yakınlarımız bütün sivil toplum kuruluşlarımız ve parti ayrımı gözetmeksizin bu vatan için başımızı değil, gövdemizi koyarız diyen aziz halkımızla, her zaman olduğu gibi burada da dimdik ayakta, Nazilli meydanındayız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Necati Topalak, darbe girişiminde şehit olan 246 kişi için dua etti. Daha sonra meşaleler yakan kalabalık, marşlar eşliğinde Türk bayrağı salladı.

UĞUR'UN ÇALIŞANLARI DA MEYDANDAYDI

Bu arada sabah saatlerinde sahipleri gözaltına alınan Türkiye'nin önde gelen derin dondurucu firması Uğur Soğutma'nın çalışanları da meydandaydı. Meydana fabrika üniformalarıyla gelen işçiler, demokrasi yürüyüşüne destek verdi.

Nazilli’de demokrasi nöbeti devam ediyor

Nazilli’de demokrasi nöbeti devam ediyor

Nazilli’de demokrasi nöbeti devam ediyor

Nazilli’de demokrasi nöbeti devam ediyor

Nazilli’de demokrasi nöbeti devam ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim