• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Nazilli Ürünleri Markalar Zirvesinde Tanıtılacak

Nazilli Ürünleri Markalar Zirvesinde Tanıtılacak
Las Vegas'ta savunma sanayi, enerji sektörü ve sağlık turizmi alanlarında konularında uzman, iş sektöründe yönlendirici isim haline gelen işletmecilerin...

Las Vegas'ta savunma sanayi, enerji sektörü ve sağlık turizmi alanlarında konularında uzman, iş sektöründe yönlendirici isim haline gelen işletmecilerin ve uzmanların katılımıyla yapılması planlanan 2016 Dünya Markalar Zirvesi'nin yapılan değerlendirmelerin ardından Ankara'da yapılacağı açıklandı.

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Genel Başkanı Umut Çınar tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamalarda savunma sanayi, enerji sektörü ve sağlık turizmi alanlarında konularında uzman, iş sektöründe yönlendirici isim haline gelen işletmecilerin ve uzmanların katılacağı 2016 Las Vegas Dünya Markalar Zirvesi'nin yönetim kurulunun yaptığı değerlendirme toplantısı sonrası Türkiye'nin başkenti Ankara'da yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Savunma Sanayi, Enerji Sektörü ve Sağlık Turizmi konuları, Dünya Markaları ve Dünyanın en önemli Liderleri ile 2016 yılında, Dünya Markalar Derneği önderliğinde Ankara'da gerçekleşecek. Yönetim Kurulu Üyeleri Belgin Turan, Emre Rıfat Çetin, Sera Öner, Engin Tulumbacı, Faruk Elmalı ve projenin sosyal sorumluluk partneri Türkiye Gaziler Vakfı bu özel projede yan yana geliyor.

İleri Yaş Araştırma ve Uzun yaşam proje grubu sorumlusu Engin Tulumbacı yaptığı açıklamada; "Zirve başkanımız Umut Çınar, Las Vegas'ta gerçekleştirecek bu organizasyonu, yönetim kurulu olarak değerlendirdiklerini ve Ankara'ya alma kararını verdiklerini belirtti. Özellikle alanlarında, Dünya Liderlerini bu zirvede dinleme fırsatını bulacak olmanın Ankara içinde çok önemli olacağını vurguladı. Sera Öner yurt dışında yürüttükleri faaliyetle çok ciddi bir ülke PR'ı yaptıklarını, Faruk Elmalı ise Ülke Ekonomisi için bu sene bu zirve dışında İstanbul'da yapacakları Dünya Sağlık Formu ile ülke ekonomisi için, ekonomik kalkınma için Sağlık Turizmi Sloganı ile Dünyayı ağırlayacaklarını söylediler. Dünyanın en önemli 3 konusu savunma sanayi, enerji sektörü ve yaşlanan toplum için sağlık turizmi ara başlıklarıyla dünyada bu konuda söz sahibi olan dünyaca ünlü profesörler, iş adamları ve dünyaya yön veren kurumsal firmalar Dünya Markalar Zirvesi Kasım 2016 da Ankara da buluşuyor. 1+1 şeklinde olacak zirve de ilk gün eş güdümlü konuşmalar ve açık oturumlar yapılacak. 2. gün dünya liderleri ve katılımcılar yüz yüze (face to face) görüşmelerle, ticari anlaşmalar yapıp, ülkeler arası diyalog ve ticareti geliştirecekler. Final de ise Dünya Markalar Zirvesi 2016 ödül töreninde İngiltere, Amerika, Fransa, Hollanda, Almanya, Azerbaycan, KKTC ülkelerinden katılımcılarla birlikte ödül törenine geçilecek" dedi.

NAZİLLİ ÜRÜNLERİ TANITILACAK

Zirvenin özellikle Başkent Ankara ve Türkiye için çok önemli bir ev sahipliğine sahne olacağını söyleyen Tulumbacı; "Aynı zamanda bu programa katılanlara Nazilli'nin markası olan uzun yaşam ürünleri ikram edilip, uzun yaşam sandıkları hediye edilecektir. İş sektöründeki Dünya liderleri marka şehir olma yolundaki Nazillimiz ile tanışmış olacak ve bu her iki taraf içinde bir fırsat olacaktır. Bu da Nazilli'nin özellikle sağlık turizmi çatısı altındaki markalaşması ve alternatif turizm yolunun açılmasına da katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim