• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Nazilli Belediyespor’un Gençleri Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor’un Gençleri Şampiyon Oldu
U-19 Ligi C grubunda mücadele eden Nazilli Belediyespor, sahasında ağırladığı Altay'ı 1-0 mağlup ederek 1 maç eksiği olmasına rağmen şampiyonluğunu...

U-19 Ligi C grubunda mücadele eden Nazilli Belediyespor, sahasında ağırladığı Altay'ı 1-0 mağlup ederek 1 maç eksiği olmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarına koşan ev sahibi ekip şampiyonluğu doyasıya kutladı.

U-19 Ligi C grubunda 59 puanla lider bulunan Altay'ı 1-0 mağlup eden Nazilli Belediyespor, 1 maç eksiği olmasına rağmen 61 puana ulaşarak şampiyon oldu. Nazilli Serkan Balcı Sahası'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekibin golünü maçın 78. dakikasında Osman kaydetti. Mücadeleyi yaklaşık 500 Nazilli taraftarı izlerken, Altay'ı da yalnız bırakmayan taraftarları 3 otobüs ile Nazilli'ye gelerek takımına destekte bulundu. Mücadeleye ev sahibi Nazilli Belediyespor hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında ev sahibi ekipte kornerden gelen topa iyi yükselen Ali, kafayla meşin yuvarlığı kaleye gönderdi. Kalecinin üstünden geçen top direkten döndü. Taraftarının da desteği arkasına alan ev sahibi ekip üst üste etkiler ataklar yakalamaya başladı. Mücadelenin 20. dakikasında Ramazan'ın ortasında topla buluşan Ali'nin şutunda topu Altay kalecisi çeldi. Kalecinin çeldiği topu önünde bulan Nevzat'ın şutunda ise top farklı bir şekilde auta çıktı. İlk yarıda yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen Nazilli Belediyespor soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi. İkinci yarıda konuk takım Altay çok önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Mücadelenin 70. dakikasında yakaladığı kontratak ile kaleci ile karşı karşıya kalan Efecan topu auta gönderdi. Maçın 78. dakikasında korner kazanan ev sahibi ekipte Efecan topu ön direğe ortaladı. Ev sahibi ekipte Osman iyi yükselerek kafayla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca ev sahibi ekip şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın ardından taraftarlarıyla bütünleşen ve tezahüratlarda bulunan siyah beyazlı futbolcular, şampiyonlukta büyük payı bulunan teknik direktörleri Utku Duru'yu havaya fırlatarak doyasıya eğlendi. Karşılaşma sonunda çok mutlu olduğunu söyleyen Nazilli Belediyespor U-19 teknik direktörü Utku Duru, "Ben Nazilli'nin bu oyuncularıyla gurur duyması gerektiğini düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerim bu şampiyonluğu sonuna kadar hakketti. Hep birlikte onları desteklemeliyiz. Şampiyonluğumuz tüm Nazilli'ye armağan olsun" dedi.

"ALT YAPIYA SAHİP ÇIKIYORUZ"

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, "Futbolcularımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Sezon başından bu yana çok güzel bir mücadele örneği ortaya koydular. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler. Bizde Nazilli Belediyespor'a destek vermeye devam edeceğiz. Alt yapıyı önemsiyoruz. Alt yapıya yatırımlarımız ve desteklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Nazilli Belediyespor’un Gençleri Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor’un Gençleri Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor’un Gençleri Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor’un Gençleri Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor’un Gençleri Şampiyon Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim