• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Nazilli Belediyespor U-19 Takımı Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor U-19 Takımı Şampiyon Oldu
Nazilli Belediyespor U-19 futbol takımı, Coca-Cola Gelişim Ligleri C grubunda 1 puan gerisinde bulunduğu lider Altay'ı evinde 1-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta...

Nazilli Belediyespor U-19 futbol takımı, Coca-Cola Gelişim Ligleri C grubunda 1 puan gerisinde bulunduğu lider Altay'ı evinde 1-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyon oldu.

Sümer sahasında oynanan karşılaşmayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat ve siyah beyazlı takımdan 500'e yakın taraftar takip etti. Siyah incili taraftarlar genç futbolculara 90 dakika destekte bulundu. Öte yandan rakip takım Altay'da da 200'e yakın taraftar takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde bulunduran siyah beyazlı futbolcular ilk yarıda birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. 2. yarı taraftar desteğini de arkasına alarak ataklarını sıklaştıran siyah inciler golü kornerden buldu. Efecan'ın ortasına kaleciden önce hareket eden Ramazan kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Altaylı oyuncular beraberliği yakalamak için çaba sarf etse de maç aynı skorla sona ererken, hakemin son düdüğü çalması ile birlikte siyah incili gençler büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar ile şampiyonluğu doyasıya yaşayan Naz-Naz'ın gururları galibiyetin ardından teknik direktörleri Utku Duru'yu omuzlara alarak galibiyeti kutladı.

Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık'da gençleri ve teknik ekibi tek tek tebrik ederken takımın Türkiye şampiyonasından güzel sonuçlarla döneceklerine inandığını belirtti. Nazilli Belediyespor'un tesisleşme hamlelerini sona erdirdiğini ve gelecek sezonlarda altyapıdan birçok oyuncuyu A takıma kazandıracaklarını ifade eden Başkan Alıcık, "Gençlerimiz bu sezon Utku hoca önderliğinde başarılı bir sezon geçiriyor. Gruplarında güçlü takımları geride bırakarak şampiyon oldular. Artık Türkiye şampiyonasına odaklanmamız lazım. Artık Nazilli Belediyespor altyapısı ile de adından söz ettirecek. Bu sezon altyapımızdan gençlerimiz A takıma yükseldi. Gelecek sezonlarda da bu daha da artarak devam edecek" dedi.

Nazilli Belediyespor U-19 Takımı Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor U-19 Takımı Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor U-19 Takımı Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor U-19 Takımı Şampiyon Oldu

Nazilli Belediyespor U-19 Takımı Şampiyon Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim