• BIST 9524.59
  • Altın 2524.96
  • Dolar 32.5773
  • Euro 34.6226
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Nazilli Belediyesi, Emekli Olan 27 Personelini Onurlandırdı

Nazilli Belediyesi, Emekli Olan 27 Personelini Onurlandırdı
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi'nden emekli olan personeline plaket vererek onurlandırdı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi'nden emekli olan personeline plaket vererek onurlandırdı.

Nazilli Belediyesinde 25 ile 30 yılını tamamlayarak emekliliğe hak kazanan 15 memur ve 12 işçi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından plaket ile onurlandırıldı. Toplam 27 emekli personelin plaketleri başkanlık makamında düzenlenen tören ile teslim edildi. Plaket törenine Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Daire Müdürleri ve emekli personelin aileleri katıldı.

Emekli Personel için düzenlenen Plaket töreninde Başkan Alıcık Nazilli Belediyesi'nin bir aile olduğunu belirterek , "Emekli olmanız buradan ayrılmış olmanız anlamına gelmiyor. Bizler her zaman yine geniş bir aile olarak kalacağız ve bu büyük aile yine sizlerin her zaman yanınızda olacak. Sevicinizde üzüntünüzde yine hep birlikte olacağız. Bu güne kadar da öyle olmuştur. İyisi ile kötüsü ile sevinci ile üzüntüsü ile her zaman Nazilli Belediyesi personeli bir bütün olmuştur. Sizler buradan emekli oldunuz ama hayattan değil. Asıl hayatınız bundan sonrası için başlıyor. Yıllarca çalıştınız emek harcadınız. Çalışma hayatınız boyunca birçok şeyden ödün verdiniz. Bu süreç içinde çocuklarınızı yetiştirdiniz, kiminiz onları iş sahibi yaptı, kiminiz evlendirip barklandırdı. Şimdi belki bu süreç içinde evlatlarımızın çocukları yani torunlarımız ile zaman geçirecek hayata farklı bir pencereden bakacaksınız. Acısıyla tatlısıyla bu güne kadar çalışıp hak ettiğiniz emekliliğinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah acı keder vermeden sağlıkla emekliliğinizi yaşamayı nasip etsin. Ben burada olduğum sürece yine sizin kardeşiniz olarak kalacağım. Kapımız her zaman size sonuna kadar açık olacak ve sizleri her zaman hatırlayacağım. Burada bu günün anısına sizler için hazırlatmış olduğum plaketleri size takdim edeceğiz. Ancak önemli olan plaket değil hatırlanmaktır. Dostluklar arkadaşlıklar hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ben bir belediye başkanı olarak değil arkadaşınız olarak her zaman her konuda yardımcı olmaya hazırım kapımız her zaman açık emekli olunca sizleri unutmadık sizlerde bizleri unutmayın. Çünkü tüm çalışanlarımız ve siz emekli olan ağabeylerim Belediye çatısı altında hepimiz bir aileyiz" dedi.

Duygulu anların yaşandığı törende Başkan Alıcık Emekli olan 27 personele tek tek Plaketlerini vererek sivil hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar diledi.

Nazilli Belediyesi, Emekli Olan 27 Personelini Onurlandırdı

Nazilli Belediyesi, Emekli Olan 27 Personelini Onurlandırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim