• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Navibulgar Services Ltd Türkiye ofisi açıldı

Navibulgar Services Ltd Türkiye ofisi açıldı
Denizcilik sektöründe hizmet veren Navibulgar Services Ltd, 3. şubesini NBS Ship Supply Denizcilik ve Ticaret A.Ş. adıyla İstanbul'da açtı. Grubun Türkiye Direktörü Şenol Kabiloğlu, firmanın Türkiye'ye yatırım yapmasının önemli olduğunu söyledi.

1892 yılından bu yana denizcilik sektöründe hizmet veren Navibulgar Şirketler Grubu'nun gemi ikmal kolu olan Bulgaristan’nın Varna şehri merkezli Navibulgar Services Ltd; Romanya’nın Köstence şubesinden sonra, üçüncü ofisini NBS Ship Supply Denizcilik ve Ticaret A.Ş. adıyla İstanbul’da açtı.

Gemi ikmal hizmeti vermek üzere Zeytinburnu’nda kurulan NBS Ship Supply, tüm Türkiye limanlarında ve boğazlarda kumanya, teknik malzeme, gemi boyaları ve kimyasalları, gemi navigasyon ve iletişim çözümleri gibi konularda Bulgaristan ve Romanya’yla beraber artık Türkiye’de de hizmet verecek.

Navibulgar Grubu CEO’cu Alex Alexandrov, “Global gemi ikmal ağımızın üçüncü ayağını barındırdığı yüksek potansiyelden dolayı Türkiye’de kurmaya karar verdik. Bu henüz bir başlangıç. Sektör ihtiyaç ve potansiyelini göz ününde bulundurarak Türkiye’de ve dünyada yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Grubun Türkiye Direktörü Şenol Kabiloğlu ise, “Türkiye’nin son yıllarda istikrarlı büyüyerek global oyuncu konumuna gelmesi ve bu konumdaki kalıcılığını kesinleştirmesi yabancı yatırımcıların ülkemizde yatırım yapmalarını teşvik ediyor. Gemi geçişleri ve limanlardaki hareket artışı da gemi ikmal hizmeti veren global firmaların gözünün Türkiye’ye çevrilmesine yol açıyor. Bu noktada Navibulgar gibi global ve başarılı yatırımları bulunan bir firmanın Türkiye’de yatırım yapması önemlidir. Bu global takımın bir parçası olmaktan ve Türkiye’ye yatırım yapmalarını sağlamaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu. 

Navibulgar Grubu bünyesinde denizcilik sektöründen Navigation Maritime Bulgare, Navibulgar Services Ltd, NBS Ship Supply A.Ş şirketleriyle global ofislerinde yaklaşık 2 bin kişiyi istihdam ediyor. 

Grubun ayrıca Huvepharma ismiyle ilaç fabrikası ve Bulgaristan 1. Ligi’nde (A PFG) Ludogorets Razgrad ismiyle futbol takımı bulunuyor.  

img_4378-001.jpg

sth70164.jpg

sth70053.jpg

sth70139.jpg

ports-001.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim