• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 18 °C

Narkoz Sağlık Dergisi İkinci Sağlık Ödülleri

Narkoz Sağlık Dergisi İkinci Sağlık Ödülleri
Narkoz Sağlık Dergisi tarafından, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na "Yılın Sağlık Yatırımcısı", kaliteli sağlık hizmeti ve sosyal...

Narkoz Sağlık Dergisi tarafından, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na "Yılın Sağlık Yatırımcısı", kaliteli sağlık hizmeti ve sosyal sorumluluk alanındaki başarılı çalışmaların adresi olan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'ne Teşekkür Plaketi ve SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Ulutaş'a Dr. Ersin Arslan Genç Bilim Adamı Ödülü verildi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Konferans Salonunda Yelda Başaran'ın sunumuyla düzenlenen törenin açılışında konuşan derginin imtiyaz sahibi Mezine Sırakaya, Narkoz Sağlık Dergisi Sağlık Ödülleri Töreninin, sağlık alanında da bölgede marka haline gelen Gaziantep için önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Sırakaya, 13 kategoride sağlık camiasının önde gelen 25 kişilik seçici kurulu tarafından belirlenen 17 ismin ödüllendirileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na "Sağlık Alanına Katkı Sağlayan İşadamı" ödülü verildi. Ödülü Konukoğlu adına Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu'ndan aldı.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun sağlık alanında yaptığı yatırımların yadsınamaz olduğuna dikkati çeken Dr. Yıldırım, ödül kararlarından dolayı Jüri üyelerine ve Narkoz Dergisi yönetimine teşekkür etti.

Hasta yakını tarafından uğradığı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan adına konulan Genç Bilim Adamı Ödülü'ne ise Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahi Uzmanı ve SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Ulutaş layık görüldü.

Törene katılamayan Yrd. Doç. Dr. Ulutaş'ın ödülünü, Sani Konukoğlu Hastanesi'nden Opr. Dr. Kadir Çınar'a, merhum Ersin Arslan'ın kardeşleri Erkan ve Ergün Arslan sundu.

Tören, sağlığa katkısı olan kurumlar kapsamında, Genel Müdür Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Sani Konukoğlu Hastanesi'nin plaketini Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı'dan aldı

Toplu fotoğraf çekimiyle sona eren törene katılan SANKO Üniversitesi öğrencileri, Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ve Opr. Dr. Kadir Çınar'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Narkoz Sağlık Dergisi İkinci Sağlık Ödülleri

Narkoz Sağlık Dergisi İkinci Sağlık Ödülleri

Narkoz Sağlık Dergisi İkinci Sağlık Ödülleri

Narkoz Sağlık Dergisi İkinci Sağlık Ödülleri

Narkoz Sağlık Dergisi İkinci Sağlık Ödülleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim