• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Nani attı, Fenerbahçe fark yaptı

Nani attı, Fenerbahçe fark yaptı
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce Topuk Yaylası'nda bulunan Fenerbahçe, hazırlık maçında İran takımı Zob Ahan'ı 7 - 0 mağlup etti. Maçta Portekizli yıldız Nani harika bir frikik golüne imza attı.

Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan maç saat 18.00'de başladı.  Fenerbahçe mücadeleye, Fabiano, Gökhan Gönül, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Stoch, Fernandao 11'i ile başladı. 

Zob Ahan ise, Mazahevi, Mohebi, Hadi, Mehdi, Ghanbari, Esmaelifar, Hadadifar, Sadeghi, Pahlavan, Rezaei, Tabrizi 11'i ile sahaya çıktı.

Karşılaşmada Serkan Tokat düdük çaldı. Tokat'ın yardımcılıklarını Soner Maraş, Çağlar Mehmet Uludağ üstlendi.

Mücadelede Fenerbahçe'nin gollerini 5'inci dakikada Fernandao ,20'nci dakikada Stoch, 33'inci dakikada Mehmet Topal,  64'üncü dakikada Nani, 74'üncü dakikada Souza, 77'nci dakikada Mehmet Topuz ve 79. dakikada Moussa Sow attı.

İŞTE NANİ'NİN MUHTEŞEM FÜZESİ


TARAFTARLARDAN BAŞKAN AZİZ YILDIRM'A TEŞEKKÜR

Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca Düzce 18 Temmuz Stadı'nda "Şampiyonluk öyküsü Düzce'de başlar", "Annenin ak sütü kadar helaldir kupalar" pankartları açarken; Düzce ve Düzcespor'a katkılarından dolayı başkan Aziz yıldırım için tribüne "Düzce seninle gurur duyuyor büyük başkan" yazısı astılar.


TEKNİK DİREKTÖR PEREİRA İKİNCİ YARIYA BAMBAŞKA BİR 11 İLE ÇIKTI

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, hazırlık maçında bütün oyuncularına şans verdi.  İlk yarıya Fabiano, Gökhan Gönül, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Stoch, Fernandao 11'i ile başlayan Pereira, ikinci yarıda ise Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Caner, Alper, Josef De Souza, Mehmet Topuz, Holmen,  Nani ve  Sow'a şans verdi.

MAÇI ÇATIDAN VE CAMİİ MİNARESİNDEN  İZLEDİLER

Fenerbahçe ile İran takımı Zob Ahan arasında oynanan mücadelede stat tamamen doldu. Sarı-lacivertli bazı taraftarlar mücadeleyi çevredeki binaların çatılarından ve stadın arka tarafında bulunan camiinin minaresinden takip etti.



NANİ İLK GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe'de Luis Nani ilk golünü attı. Düzce 18 Temmuz Stadı'ndaki mücadelenin 64'üncü dakikasında Fenerbahçe'ye yeni dahil olan Nani, takımın 4'üncü kendisinin ise sarı-lacivertli forma ile ilk golünü kaydetti. Statta bulunan taraftarlar tarafından büyük coşkusu ile karşılaşan gol sonrasında Portekizli yıldız da sevinç gösterisinde bulundu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim