• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Naksan’a Ödül Yağmuru

Naksan’a Ödül Yağmuru
Naksan Holding'in dünya çapındaki şirketleri Naksan Plastik ve Royal Halı Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen "Gaziantep'in Yıldızları...

Naksan Holding'in dünya çapındaki şirketleri Naksan Plastik ve Royal Halı Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen "Gaziantep'in Yıldızları 2015" Ödül töreninde 4 ödül birden alarak geceye damgasını vurdu.

Düzenlenen ödül törenine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye başkanları ve sanayiciler katıldı. Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel, "Gaziantep'in Yıldızları 2015" Ödül töreninde Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren GSO üyesi firmaların yanı sıra "TÜBİTAK ve SAN-TEZ kategorilerinde Ar-Ge", "En Fazla Patent Başvurusu Yapan Firmalar", "En Fazla Faydalı Model Başvurusu Yapan Firmalar", "En Fazla Marka Başvurusu Yapan Firmalar", "En Fazla Endüstriyel Tasarım Başvurusu Yapan Firmalar" ile "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi"kategorilerinde ödüller dağıtıldı. Naksan Plastikve Royal Halı, "İlk 500'e Giren Sanayi Kuruluşu', "En Fazla Markava Patent Bavurusu yapan firma" ve San-Tez kategorilerinde ödülleri topladı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İSO 500'e giren Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sector lideri olan Naksan Plastik Enerji San.ve Tic.A.Ş'nin ödülünü Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'na, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yine Türkiye'nin ilk beş yüz sanayi kuruluşu arasına giren Royal Halı'nın ödülünü Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu'na verdi. San-Tez kategorisinde Klima Halı projesiyle ödülü Royal Halı Yönetim KuruluÜyesi CihanDağcı Abdülkadir Konukoğlu'ndan, En Çok Marka Tescil Patent başvurusu yapan firmalar kategorisinde ödülü İhracattan Sorumlu Genel MüdürYardımcısı Emre Özkaya Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan aldı.

2015 Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nin yıldızları arasında en çok ödül alan kurumlardan biri ünvanını da kazanan Naksan Holding'in ülke ekonomisine katkılarının süreceği ifade edildi.

Naksan’a Ödül Yağmuru

Naksan’a Ödül Yağmuru

Naksan’a Ödül Yağmuru

Naksan’a Ödül Yağmuru

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim