• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Myvia’dan Otel Konforunda Konut Projesi

Myvia’dan Otel Konforunda Konut Projesi
Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında...

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

Stüdyo daireler, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 135 dairenin bulunduğu MyVia Fest, Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi'ne 500 metre ve metro durağına da 150 metrelik konumuyla dikkat çekiyor. MyVia Fest'in özellikle yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hem eğitim kurumlarının, hem de ticaretin yoğun olarak kümelendiği bölgenin kısa sürede cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. MyVia Bornova, MyVia Bahçe ve MyVia 414'ün ardından yapımına başladıkları, MyVia Fest projesinin akademisyen, öğrenci ve büyük metrekare eve ihtiyaç duymayanlar için ideal olduğunu kaydeden Kalı, "MyVia Fest, gerçekten farklı bir proje olacak. Proje bünyesindeki otel hizmeti sayesinde, ev sahipleri, oda servisi, temizlik, çamaşır ütü gibi hizmetlerden yararlanabilecek. Zemin kattaki mağazalardan ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Roof kısmında istendiği zaman kapanabilen açık yüzme havuzu olacak. Fitness, sauna, buhar odası, 24 saat güvenlik gibi imkanları da bir arada sunacağız" diye konuştu.

Konut sahiplerinin istekleri doğrultusunda ev içinde farklı düzenlemeler de yapacaklarını ifade eden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, insanların evlerinde otururken 5 yıldızlı otel konforuna kavuşacaklarını kaydetti. Myvia Fest'i yatırım için düşünenlerin kira bedelleriyle yatırımlarını 10 yılda geri alabileceklerini de dile getiren Kalı, normal konutlarda bu sürenin 20 yıl olduğunu hatırlattı. 2014 yılında dört hastane dört yeni projeye başladıklarını ve dört projenin de arsasını aldıklarını anlatan Kenan Kalı, 2015 yılında projelerde yaşamın başladığını ve bu ay itibarıyla da Fest, Wins, Yıldız ve Terrace projelerinin lansman ve ön satışlarına da başladıklarını vurguladı. Müşteri odaklı çalıştıklarını vurgulayan Kenan Kalı, 2016 yılında da, hem sağlık hem de inşaat alanındaki projelere hız kesmeden devam edeceklerini, sektör açısından karlı bir döneme girileceğini sözlerine ekledi.

Myvia’dan Otel Konforunda Konut Projesi

Myvia’dan Otel Konforunda Konut Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim