• BIST 9733.17
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Myp’li Yılmaz: “Milletin Lehine Bir Kararın Arkasında Durmadın”

Myp’li Yılmaz: “Milletin Lehine Bir Kararın Arkasında Durmadın”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Yılmaz, "Günahlara ortaksın. Hiçbir zaman bu milletin lehine bir kararın arkasında durmadın" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Günahlara ortaksın. Hiçbir zaman bu milletin lehine bir kararın arkasında durmadın. Her zaman milliyetçi iradeyi boş sözlerle oyalayıp her zaman terör örgütüne ve siyasi yandaşlarına örtülü destek verdin. 2001 yılında eline tarihi fırsat geçen ve milliyetçilerin elinden bu tarihi fırsatı alan tek kişi Devlet Bahçeli'dir. Kanunları değiştirip imzaları atıp Öcalan'ı kurtarma operasyonuna katkı verip sonra AK Parti iktidarını bu milletin başına getiren sen değil misin? Daha dün 7 Haziran seçimlerin de bu millet Başkanlık istemiyoruz ey AK Parti. Git MHP ile hükumet kur demedi mi? Gece yarısı çıkıp uyduruk bahanelerle koalisyon kapısını kapatarak 40 milletvekilini 1 Kasım da AK Parti'ye veren sen değil misin?" dedi.

"SUÇUN DA GÜNAHIN DA ÇOK BÜYÜK"

"Devlet Bahçeli son 18 yılda Türk siyasetini dizayn edip AK Parti iktidarını devamlı tek başına iktidarda tutmayı başaran yegane isim oldun" diyen Yılmaz, "Bu millet attığın kazıkları unutsa da ölüm var ve huzuru mahşerde büyük bir hesap var. Sen o hesabın en ağırını ödeyeceklerden biri olacaksın maalesef. Artık bilinmeli ki bu millet senden kurtulmadıkça düz yola çıkamayacaktır. Ya sen tasfiye olacaksın ya da senle beraber MHP siyasetten tasfiye olmalıdır. Aksi takdir de bu ülke de milliyetçi bir iradenin iktidar şansı asla yoktur" ifadesini kullandı.

Myp’li Yılmaz: “Milletin Lehine Bir Kararın Arkasında Durmadın”

Myp’li Yılmaz: “Milletin Lehine Bir Kararın Arkasında Durmadın”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim