• BIST 9524.59
  • Altın 2527.099
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.6588
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Myp’li Yılmaz: “MHP Tabanı Ve Teşkilatları Hızla Ayaklanmalıdır”

Myp’li Yılmaz: “MHP Tabanı Ve Teşkilatları Hızla Ayaklanmalıdır”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli Türkiye'yi bölmek istiyor. Muhalifler Bahçeli karşıtlığı ayaklanma dahil her yolu...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli Türkiye'yi bölmek istiyor. Muhalifler Bahçeli karşıtlığı ayaklanma dahil her yolu denemelidirler. Zira Bahçeli gizli bir hedefle bu milleti bölmeden orayı bırakmayacak" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Bahçeli Türkiye'yi bölmek istiyor. Muhalifler Bahçeli karşıtlığı ayaklanma dahil her yolu denemelidirler. Zira Bahçeli gizli bir hedefle bu milleti bölmeden orayı bırakmayacak. Bahçeli'nin AK Parti hedeflerine kilitlenmiş bir isim olduğu 2001 yılında tescillenmiş ve günümüzde hala devam etmektedir. AK Partiyi her seferin de kurtaran ve bu milleti fesat emellerine alet eden Devlet Bahçeli bu işi karakolda bitirmek istiyor. Bahçeli'nin Türklük ve Türk milletinin içine sızmış bir ajan olduğu tescillidir" dedi.

"Her adımı hile ve çirkeflik dolu olan Bahçeli Türk milletinin başına gelen en büyük musibetlerden biridir" diyen Yılmaz, "Tarih Bahçeli'nin gerçek kimliği ve kişiliğini yazdığında bu şahsiyetin arkasında durmak sureti ile milletimizin bölünmesine katkı verenler acaba düştükleri tuzağı hangi adla adlandıracaklar.? Bir an önce MHP Tabanı ve teşkilatları ile ayaklanmak zorundadır" ifadesini kullandı.

"MHP TABANI VE TEŞKİLATLARI HIZLA AYAKLANMALIDIR"

Ahmet Reyiz Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"MHP tabanı ve teşkilatları hızla ayaklanmadığı sürece Bahçeli eli ile Türk milleti üzerinde yürütülen işgal kırılmayacaktır. Kimse MHP içinde Bahçeli'nin kaybedeceği bir Kongre yapılacağının hayalini kurmasın. Bahçeli hayatı pahasına bu işgali sürdürmeye devam etmek isteyecektir. Zira o gizli bir hedef peşinde koşan ve bu milletin karşısında olan bir isimdir."

Myp’li Yılmaz: “MHP Tabanı Ve Teşkilatları Hızla Ayaklanmalıdır”

Myp’li Yılmaz: “MHP Tabanı Ve Teşkilatları Hızla Ayaklanmalıdır”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim