• BIST 9645.02
  • Altın 2411.726
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.7944
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Ülkü Davası Bahçeli Kanserinden Kurtulacak”

Myp Lideri Yılmaz: “Ülkü Davası Bahçeli Kanserinden Kurtulacak”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Ülkü Davası Bahçeli Kanserinden kurtulacak. Bu dava muhakkak iktidar olacak. Adı MHP olur...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Ülkü Davası Bahçeli Kanserinden kurtulacak. Bu dava muhakkak iktidar olacak. Adı MHP olur ya da MYP olur hiç fark etmez muhakkak suretle Türk İslam Davası iktidar olacaktır" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yapı. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, "Türk İslam Davasını iktidar etmek her Müslüman Türk evladının, özellikle kendisine ülkücü tanımlaması yapan vatandaşlarımızın asli görevidir. Bu dava da sadece kutsal olan Türk'ün İslam Davasıdır. Gerisi teferruattır. Devlet Bahçeli de bu teferruatlardan biridir" dedi.

"BAHÇELİ ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR. DEVLET BAHÇELİ DEVRET BAHÇELİ'YE DÖNÜŞMÜŞTÜR"

Yılmaz, açılamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Devlet Bahçeli hayatının hiçbir döneminde ülkücü olmadığı gibi ülkücü hareketin iktidarını her seferinde engellemeyi başaran sorgulanması gereken bir kişilik olmuştur. Bu mana da Bahçeli kesin olarak her yönü ile davanın selameti açısından sorgulanması gereken biridir. 2002 öncesin de siyasette ve hükumette olan herkes başarısızlıkları nedeni ile siyaset sahnesinden çekilerek normal yaşamlarına döndüler. Bir tek Bahçeli ısrarla MHP ve milliyetçi iradeyi kontrol edip AK Parti iktidarının devamını sağlamak için siyasette kalmıştır. Bu konu da ise son derece başarılı olmuş ve 13 yıl boyunca AK Parti iktidarı için her şeyi yapmış adeta kendini feda etmiştir" ifadesini kullandı.

"MHP İKTİDARI İÇİN DEĞİL, AK PARTİ İKTİDARI İÇİN ÇALIŞAN BİR GÖREVLİ"

"Bahçeli icraatları ortadadır" diyen Yılmaz, "Ne zaman halkımız milliyetçi iradeye yönelse muhakkak halkı yeniden AK Parti çatısı altında toplamak için gereken adımları atmıştır. Kendi tabanını Bahçeli kadar kullanıp sonra da sindiren başka Genel Başkan yoktur. Bütün hayatını milliyetçileri ve Türk milletini işgal altın da tutmaya adayan Bahçeli 2002 de AK Partiyi iktidara taşıdıktan sonra parti içinde en güçlü ve tek Genel Başkan Adayı olan dönemin Bayındırlık Bakanı sayın Koray Aydın'ın önünü kesmek kendisine rakip olmasını engellemek için AK Parti ve diğerleri ile yüce divan yalanını da organize eden kişi olmuştur. Partisi için her şeyi yapan Aydın'dan kurtulmak için kendisi kenara çekilip sessiz kalarak bu oyunları planlayanlara ayrıca örtülü destek vermiştir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim