• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Myp Lideri Yılmaz: "Teröre Karşı Yasalar Yetersiz"

Myp Lideri Yılmaz: "Teröre Karşı Yasalar Yetersiz"
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, teröre karşı yasaların yetersiz olduğu iddiasında bulunarak, "Terör suçlarına idam muhakkak...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, teröre karşı yasaların yetersiz olduğu iddiasında bulunarak, "Terör suçlarına idam muhakkak yasalaşmalıdır. Teröre karşı yasalar yetersiz, bu yasalarla terörün önüne geçilmez" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, terörle ilgili yazılı açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Terör suçlarına idam muhakkak yasalaşmalıdır. Bu anlayış demokrasi değil şeytanın pisliğidir. Bu yasalarla bu işler bitmez. Teröre karşı yasalar yetersiz. Bu yasalarla terörün önüne geçilmez" dedi.

"TERÖRE, İDAM MUHAKKAK YASALAŞMALIDIR"

"Bu ülke insanı bu kadar ucuz olamaz" diyen Ahmet Reyiz Yılmaz, "Terör bu milletin kaderi filan değil. Yasa yok. Yasaları bozanlar terör olaylarından sorumludurlar. Demokrasi adına gevşetilen yasalar milletin katili haline gelmektedir. Her gün bir terör faaliyeti var. Bu durum normal bir ülke yönetim anlayışı ile bağdaşamaz. Teröre idam muhakkak yasalaşmalıdır. Terör faaliyetine bulaşanlar da vatandaşlıktan çıkartılmalıdır. Öncelikle ölümlü faaliyete bulaşanlar için muhakkak surette terör suçu idam kapsamına alınmalıdır. Diğer yandan bu faaliyetlere bulaşanlar kesin olarak vatandaşlıktan çıkartılmalıdır. Ciddi bir devlet yönetimine ihtiyaç var. Demokrasi havariliği ile yasaların içlerini boşaltanlar ne yazık ki bugün yaşananalar karşısın da kusurludurlar" ifadesini kullandı.

"DEMOKRASİ DEĞİL ŞEYTANIN PİSLİĞİ"

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Demokrasi söylemleri ile ülkede insan hakları geliştirilmemiş aksine masum insanların yaşam hakları ellerinden alınmıştır. Gerçek demokrasilerde bir devletin asli görevi vatandaşlarının güvenliğini öncelikle teminat altına almaktır. Bu manada bakıldığında bizdeki demokrasi anlayışı şeytanın pisliğinden başka bir işe yaramamış ve yasaların altını oyarak bugünkü kaos ortamına zemin hazırlamıştır."

Myp Lideri Yılmaz: "Teröre Karşı Yasalar Yetersiz"

Myp Lideri Yılmaz: "Teröre Karşı Yasalar Yetersiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim