• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Bir Şehit, Her Gün Bir Can Yanıyor”

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Bir Şehit, Her Gün Bir Can Yanıyor”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, alınan şehit haberlerine karşı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Her gün bir şehit her...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, alınan şehit haberlerine karşı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Her gün bir şehit her gün bir can yanıyor ama biz hala bugün ne kazanacağız? Ne kadar kazanacağız hesabı ile yatıp kalkan bir anlayışa teslim olmaya devam eden bir millet haline geldik" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada alınan şehit haberlerine karşı duyduğu üzüntüyü ifade etti. Ahmet Reyiz Yılmaz, İçimiz yanıyor, yediğimiz ekmek zehir oldu. Allah bu şartlarda elde edilen kazanca da böyle duyarsız yaşama da lanet etsin. Bu kadar şehit başka bir ülke de olsaydı ne olurdu diye bu millet düşünmelidir. İnsan canı dahil her şeyi ucuz bir millet olduk" dedi.

"HER GÜN BİR ŞEHİT HER GÜN BİR CAN YANIYOR"

"Millet olarak son zamanlarda bize omurga veren bütün değerlerimizi aşındırmış durumdayız" diyen Yılmaz, "Her gün bir şehit her gün bir can yanıyor ama biz hala bugün ne kazanacağız? Ne kadar kazanacağız hesabı ile yatıp kalkan bir anlayışa teslim olmaya devam eden bir millet haline geldik. Bu ülke de her gün yiten canları gördükçe acaba bizden başka hangi millet bu duruma bu kadar duyarsız yaşayabilir, sabah bir şey olmamış gibi kahvaltı yapıp akşam eğlence programlarını böylesine coşkulu izleyebilir? diye düşünüyorum ama cevap bulmakta zorlanıyorum" ifadesini kullandı.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terörle mücadele politik tavırlara malzeme edilemez. Bir gün barış ve çözüm naraları atıp ertesi gün kökünden kazımak için politika değişikliğine gidiyorsanız yaptığınız politikanın birisi yanlıştır. Elbette geçen günler de ortaya atılan sözde barış söylemleri Terörün şehirlere inmesine imkan tanımıştır. Şimdi mücadele alanı da şartları da çok daha zorlaşmıştır."

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Bir Şehit, Her Gün Bir Can Yanıyor”

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Bir Şehit, Her Gün Bir Can Yanıyor”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim