• BIST 9625.42
  • Altın 2479.702
  • Dolar 32.4978
  • Euro 34.6277
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Bozkurtlar, Aralarında Bulunan Tilkileri Temizlemeli”

Myp Lideri Yılmaz: “Bozkurtlar, Aralarında Bulunan Tilkileri Temizlemeli”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bozkurtlar, aralarında bulunan tilkileri temizlemeli. Gerekirse genel merkez önünde isyan mitingleri...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bozkurtlar, aralarında bulunan tilkileri temizlemeli. Gerekirse genel merkez önünde isyan mitingleri yapılmalıdır" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, "Gerekirse genel merkez önünde isyan mitingleri yapılmalıdır. Muhalif olan arkadaşlar daha aktif siyaset izlemeli ve bu muhalif hareketi taban hareketi şeklinde Türkiye'nin kurtuluş hareketine dönüştürmelidirler" dedi.

"BAHÇELİ ANAYASA'YI NEDEN DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR"

"Bahçeli Anayasa'yı neden değiştirmek istiyor" diyen Ahmet Reyiz Yılmaz, "Neyin peşinde ise ülkücü irade görmeli artık. AK Parti ile koalisyon yapmamak için anayasa değişmezlik şartını koyan Bahçeli neden seçim sonrası MHP Genel Başkanlığı'ndan ayrılmadan önce, acele ile anayasa havarisi kesildi? HDP ile beraber anayasada neyi değiştirmek istiyor acaba? Bu hayati soru Bahçeli'ye sorulup cevabı alınmalıdır" diye konuştu.

"BAHÇELİ KENDİSİNİN AJAN OLUP OLMADIĞINI DA İZAH ETMELİDİR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, "Yıllarca MHP içerisinde aday olanlara ajanlık yaftası vuran utanıp arlanmadan bu milletin öz evlatlarına iftira eden Bahçeli bugün Bozkurtlara ,ülkücü iradeye kesin olarak AK Parti ile hangi işbirliği içinde HDP ile perde arkasında ilişkisi ne? Ermeni lobisi ile bir ilişkisi var mı yok mu? Neden bu Türk düşmanlığı var? Neden bu Türk milliyetçiliğini zorla işgal ediyor hepsini açıklamak zorundadır" şeklinde konuştu.

"BOZKURTLARIN İŞGAL EMRİNİ NEREDEN ALIYOR?"

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devlet Bahçeli çok açık ve net bir şekilde ülkücü irade üzerinde görevli ve sağlığını dahi yok sayacak bir ideal ve arzusu içinde sinsi bir hareketin başını çekmektedir. Kimlere nereye bağlı olduğu sır gibi hatta özelinde hayatı ve geçmişi sır dolu olan Devlet Bahçeli hakkında artık ülkücü irade isyan bayrağını çekmeli ve kendi üzerine çöken bu kara bulutu kaldırmalıdır. Aksi takdirde belli ki memleket asla Türkler tarafından idare ediliyor hale gelemeyecektir. Çok açık ve net söylüyorum. Siyaset ve siyasi partiler eli ile 500 yıllık Türk yurdu Anadolu topraklarında daha önceki bin yıllarda olduğu gibi içeriden vurulmak sureti ile büyük bir işgal altındayız. Kendi öz yurdumuzda esaret altındayız. Bu oyunu bozacak irade milliyetçi ve ülkücü iradedir. Bozkurtlar içlerine sızan bütün tilkilerden kurtulmalıdır."

Myp Lideri Yılmaz: “Bozkurtlar, Aralarında Bulunan Tilkileri Temizlemeli”

Myp Lideri Yılmaz: “Bozkurtlar, Aralarında Bulunan Tilkileri Temizlemeli”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim